Sora Danei Roba, mesaj important pentru persoanele care vor să meargă să o viziteze pe vedetă, pe patul de spital: ”Orice emoție sau amintire…” / FOTO

Sora Danei Roba, mesaj important pentru persoanele care vor să meargă să o viziteze pe vedetă, pe patul de spital: ”Orice emoție sau amintire…” / FOTO

Sora Danei Roba a transmis un mesaj important pentru persoanele care vor să meargă să o viziteze pe vedetă, pe patul de spital. Ce spune Lidia Roba despre starea de sănătate a make-up artistului și ce rugăminte are pentru cei care vor să meargă să o vadă pe Dana Roba.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Sora Danei Roba este cea care îi ține la curent pe fanii make-up artistei cu starea de sănătate a acesteia. De curând, Lidia Roba a transmis un mesaj important pentru cei care o iubesc pe Dana Roba și care și-ar dori să meargă să o viziteze la spital.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Mesajul transmis de sora Danei Roba pe rețelele de socializare

Dana Roba se află internată, în continuare, la spital, în stare gravă, după ce a fost mutilată de soțul ei cu un ciocan. Potrivit informațiilor , cel mai tare site de știri mondene din România, aceasta urmează să fie supusă unei intervenții pe creier în cursul zilei de azi sau mâine. Starea ei nu este deloc una buna și toți cei care o cunosc speră ca ea să se recupereze complet cât mai curând cu putință.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

În urmă cu doar câteva minute, sora Danei Roba a transmis un mesaj important pentru persoanele care vor să meargă să o viziteze pe vedetă, pe patul de spital. Lidia Roba i-a rugat pe cei care vor să meargă la Dana Roba să nu facă acest lucru, pentru că medicii i-au interzis total vizitele.

Cum plănuiește soțul Danei Roba să scape de închisoare

În timp ce Dana Roba luptă pentru viața ei, după ce a fost mutilată de soțul ei, Daniel Balaciu, tatăl copiilor make-up artistei ar plănui să scape de închisoare.

Mai exact, potrivit unor surse, acesta ar dori să își angajeze un avocat și să dovedească apoi că ar avea probleme psihice, și că acesta ar fi motivul pentru care și-ar fi torturat soția într-un asemenea fel.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191