Sora Danei Roba, un nou mesaj de ultim moment! Care este starea de sănătate a vedetei: „Toată secția se ocupă…”

Sora Danei Roba, un nou mesaj de ultim moment! Care este starea de sănătate a vedetei: „Toată secția se ocupă…”

Lidia Roba își ține urmăritorii la curent cu starea de sănătate a a surorii, astfel că a trimis un nou mesaj pe contul ei personal de Instagram. Lidia Roba îi roagă pe toți cei care se implică și intervin în discuții cu medicul, să aștepte și sa aibă răbdare cu privire la starea de sănătate a vedetei.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Toți așteaptă cu nerăbdare să afle detalii despre starea de sănătate a Danei Roba, după ce a fost mutilată cu un ciocan de soțul ei, însă sora ei, Lidia Roba, trage un semnal de alarmă și îi roagă pe toți cei care intervin în discuții cu medicul să aibă răbdare în legătura cu starea ei de sănătate.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Ce se întâmplă cu Dana Roba în aceste momente

Dana Roba a suferit o intervenție chirurgicală pe creier de mai bine de nouă ore și a fost lovită cu brutalitate de soțul ei, astfel că vedeta are nevoie de timp pentru a se recupera. Lidia Roba a dezvăluit pe rețelele de socializare că toată secția spitalului din Timișoara se ocupă de Dana cu cel mai mare grad de profesionalism.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri în lacrimi despre Dana Roba

Dana Roba se luptă între viață și moarte, iar toți cei care au cunoscut-o se roagă pentru ea și speră să se refacă cât mai repede pentru a se putea întoarce la fetițele ei. Carmen de la Sălciua este profund afectată de starea de sănătate a prietenei sale, iar cele două aveau o relație de prietenie frumoasă, iar cântăreața apela destul de des la serviciile ei de machiaj.

”Mă pregătesc de nuntă. Sora mea mi-a realizat un machiaj superb și cred că multe recunoașteți acest stil de machiaj. Este stilul pe care ea l-a învățat la cursul de perfecțiune alături de Dana Roba, care, din păcate, nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții ei. Chiar dacă ea nu are acces la telefon și nu poate să vadă aceste mesaje, atât eu, cât și sora mea îi dorim însănătoșire grabnică.

Să se întoarcă cu bine la fetițele ei și să le crească până la sfârșitul vieții, în liniște și pace, pentru că cred că acesta este cel mai important lucru. Să ai liniște în casa ta. Mi-am amintit astăzi de multe momente în care râdeam, ne simțeam bine și făceam glume în salon.”, a mărturisit Carmen de la Sălciua, pe Instagram.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191