Sora Lidiei Buble a fost cerută în căsătorie. Ce mesaj i-a transmis artista Lorenei: ”Planurile noastre….” / FOTO

Sora Lidiei Buble a fost cerută în căsătorie. Ce mesaj i-a transmis artista Lorenei: ”Planurile noastre….” / FOTO

Sora Lidiei Buble, Lorena, a fost cerută în căsătorie la vârsta de 22 de ani. Artista a avut câteva replici interesante pentru mezina familiei, amintind de planurile lor din copilărie în care spuneau că vor rămâne singure.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Sora Lidiei Buble, Lorena, a fost cerută în căsătorie la vârsta de 22 de ani. Cu toate că familia este în culmea fericirii, artista a făcut mai multe glume pe seama mezinei, în legătură cu marele pas.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Sora Lidiei Buble a fost cerută în căsătorie

Lidia Buble se poate mândri cu o familie numeroasă. Sora cea mică, Lorena, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Darius, într-un decor de vis. Bărbatul a organizat un moment romantic, într-o pădure, iar totul a fost excelent.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Mezina familiei s-a logodit, iar Lidia Buble i-a transmis un mesaj important pe rețelele de socializare. De-a lungul timpului, artista a mărturisit că își dorește o familie numeroase, asemenea părinților săi. Aceasta a menționat că a fost lăsată singură, fiindcă toate surorile ei s-au căsătorit sau urmează să facă pasul cel mare.

Ce replici a avut Lidia Buble pentru sora ei

Lidia Buble și Diana, una dintre surorile ei, au avut o discuție ce a ajuns în mediul online. Artista spunea despre planurile lor din copilărie, când au decis să nu se căsătorească niciodată, însă, drumul vieții a fost altul pentru fiecare.

Sora Lidiei Buble urmează să se mute în Bistrița, orașul în care locuiește logodnicul ei. Artista reproșează că fiecare dintre surori se află într-un alt oraș, astfel că ele se văd destul de rar din cauza distanței.

CITEȘTE ȘI: Star Matinal. Ce planuri are Lidia Buble pentru 2024. Greșelile pe care artista nu le-ar mai repeta anul viitor: „Trebuie să dau eu cu capul ca să învăț” / VIDEO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191