Sora lui Sorin, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete, s-a întâlnit cu agresorii. Femeia a strigat la ei: „Criminalilor!” / FOTO

Sora lui Sorin, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete, s-a întâlnit cu agresorii. Femeia a strigat la ei: „Criminalilor!” / FOTO

Sora lui Sorin, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete, s-a înâlnit cu agresorii la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Femeia a strigat la ei. Iată care a fost reacția acesteia în momentul în care i-a văzut pe fiii vrăjitoarei Sidonia!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Potrivit Antena 3 CNN, o situație extrem de tensionată a avut loc la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, unde cei trei frați reținuți în legătură cu crima de la Padina au fost duși în fața procurorilor. Sora bărbatului omorât s-a întâlnit cu ei. Iată ce reacție a avut femeia în momentul în care i-a văzut pe agresori!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Sora lui Sorin, bărbatul ucis la petrecerea cu vedete, s-a întâlnit cu agresorii

Sora lui Sorin, bărbatul în vârstă de 41 de ani, care a fost omorât la petrecerea cu vedete de la hotelul Belmont din comuna Moroeni, zona Padina, județul Dâmbovița, s-a întâlnit cu agresorii pe holurile Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița. Femeia, vizibil afectată de tot ceea ce s-a întâmplat și fiind foarte nervoasă, a refuzat să discute cu jurnaliștii prezenți.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Cei trei suspecți în cazul crimei au fost duși la Parchet în jurul orei 9 dimineața și au fost supuși audierilor timp de aproximativ două ore. Avocatul lor afirmă că informațiile divulgate în presă referitoare la cazul de la Padina sunt inexacte, precizând că cei trei frați nu au înregistrate cazuri penale anterioare și că, desigur, se bucură de prezumția de nevinovăție.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a solicitat arestul preventiv pentru acești suspecți, care au fost readuși în detenție după interogatorii efectuate de procurori.

Tot astăzi, pe data de 12 februarie 2024, suspecții de crimă se vor duce și în fața judecătorilor, care vor hotărî dacă aceștia vor fi plasați în arest preventiv sau nu. În paralel, procurorii continuă să investigheze întâmplările din acea noapte. Deși arma crimei nu a fost încă descoperită, autoritățile încearcă să reconstituie evenimentele.

Cine este Sorin, bărbatul omorât cu bestialitate

Sorin a fost omorât cu bestialitate sub privirile șocate ale soției sale, care acum se află într-o stare de șoc la spital. Incidentul tragic s-a petrecut în curtea unui hotel de lux, locul unde avea loc o petrecere, și a generat o serie de evenimente cu consecințe devastatoare pentru familia și comunitatea locală.

Bărbatul de 41 de ani a fost atacat cu o macetă și a suferit peste 20 de lovituri, în timp ce soția sa asista neputincioasă la acest act de violență. Încercările medicilor de a-l salva pe Sorin s-au dovedit nereușite, acesta fiind găsit într-o stare critică și pierzându-și viața în timpul intervenției.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191