Soția lui Dani Oțil a ajuns pe mână medicilor. Gabriela Prisăcariu suferă de o boală grea: „Am doar 30 de ani…”

Soția lui Dani Oțil a ajuns pe mână medicilor. Gabriela Prisăcariu suferă de o boală grea: „Am doar 30 de ani…”

Gabriela Prisăcariu suferă de o boală grea! Frumoasa soție a lui Dani Oțil a anunțat recent pe rețelele de socializare că se confruntă cu o afecțiune medicală care nu îi dă pace. La doar 30 de ani, Gabriela suferă de un diagnostic care îi creează dureri foarte mari de spate. Tânăra a ajuns pe mâna medicilor și urmează mai multe tratamente.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Soția lui Dani Oțil a ajuns pe mână medicilor

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt împreună de câțiva ani, iar din dragostea lor s-a născut micuțul Tiago, în vârstă de 2 anișori. Gabriela a intrat prima data în centrul atenției în 2015 atunci când a câștigat „Supermodels” by Cătălin Botezatu. De atunci a avut diferite apariții în modelling și online, iar între timp i-a cucerit inima și matinalului de la Antena 1. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Gabriela are în generla un stil de viață sănătos așa cum ne dă de înțeles din postările de pe rețelele de socializare, iar sportul joacă un rol esențial în viața sa. Cu toate acestea, la numai 30 de ani tânăra se confruntă cu hernia de disc, așa cum a dezvăluit urmăritorilor săi de pe Instagram.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Și cum vă spuneam… Ieri eram tânără, azi fac recuperare pentru o hernie de disc. De aici și durerile de spate, super… Acest aparat este grozav. Am doar 30 de ani.”, a declarat Gabriela Prisăcariu pe contul ei personal de Instagram.

Pentru a face face la acest diagnostic, Gabriela a apelat desigur la ajutorul medicilor, motiv pentru care și astăzi, 2 noiembrie, a călcalt pragul medicilor pentru tratament.

„Data trecută am făcut decompresia zonei lombare, astăzi fac decompresia zonei cervicale.”, a spus Gabriela pe Instastory.

Cum se menține Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil se poate mândri cu o soție foarte frumoasă. Tânăra are o siluetă trasă prin inel și reușește să se mențină fantastic de bine, chiar dacă cel mic îi ocupă foarte mult timp. Sportul este un lucru esențial în viața sa, pe când legat de dietă Gabriela mărturisea în urmă cu ceva timp că nu urmează un regim. În perioada în care a fost însărcinată cu Tiago, aceasta s-a ales cu 20 de kg în plus însă a reușit să scape.

„Nu am slăbit repede, adică am mai bine de două săptămâni de când am născut. Din 20 de kilograme mai am de dat jos 8. Nu țin o dietă, mănânc normal, ce-i drept mănânc mult mai puțin față de momentul când eram însărcinată […] Alăptatul și colicii bebelușului mă țin în priză. Nu prea am poftă de mâncare și nu prea îmi stă gândul la mâncare, dar în rest mănânc normal, mese normale, nu am trecut să mănânc salate sau mai știu eu ce. Cel mai important lucru este faptul că nu mă stresez deloc cu dieta. Am eu timp să revin ușor, ușor”, spunea pe atunci Gabriela.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191