Soția lui Gabi Stângău, distrusă de durere, după moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

Soția lui Gabi Stângău, distrusă de durere, după moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

Familia lui Gabi Stângău trece prin momente cumplite, după ce violonistul a murit într-un accident de ATV, sâmbătă trecută. Soția lui, Diana Berințan, cu care era căsătorit de doi ani își reveni cu greu din șocul pierderii, iar astăzi, își va conduce partenerul pe ultimul drum.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Gabi Stângău a murit pe 17 februarie, într-un accident de ATV. Tragedia a avut loc la doar două zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere, căci a împlinit 32 de ani pe 15 februarie. Acum, familia se pregătește de cele mai grele momente, asta pentru că violonistul va fi înmormântat.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Soția lui Gabi Stângău, distrusă de durere, după ce violonistul a murit

În mediul online, curg mesajele de condoleanțe, după moartea lui Gabi Stângău. Cei care l-au cunoscut au numai cuvinte de laudă la adresa lui și sunt șocați de felul în care violonistul și-a găsit sfârșitul. Familia lui își poate reveni cu greu, în urma tragediei.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Soția lui, Diana Berințan, cu care s-a căsătorit religios în urmă cu doi ani, este distrusă de durere și a postat un mesaj emoționant în memoria bărbatului cu care trăia o frumoasă poveste de dragoste de aproape opt ani.

De la familie, prieteni, până la oameni simpli, toți au fost șocați de cum a murit Gabi Stângău și de suferința prin care trece acum cei dragi lui.

Lăutarii au mers să cânte în memoria violonistului, la priveghi

Luni, marți și miercuri, cei care l-au cunoscut au putut să îi aducă un ultim omagiu lui Gabi Stângău. Au fost trei zile pline de durere, în care lăutarii, colegi de breaslă cu violonistului, au mers la priveghi la Capela Dumbrăvița și au ținut un moment emoționant în memoria lui.

Au cântat melodii triste și și-au amintit de celebrul artist. Astăzi, familia trece prin momente și mai grele, asta pentru că Gabi Stângău va fi condus pe ultimul drum.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191