Soția unui celebru artist, depresie după despărțire! A căzut în patima jocurilor de noroc și a pierdut sume colosale. Minunea care a salvat-o

Soția unui celebru artist, depresie după despărțire! A căzut în patima jocurilor de noroc și a pierdut sume colosale. Minunea care a salvat-o

Confesiuni emoționante! Soția unui celebru artist de la noi a căzut în patima jocurilor de noroc după depresia cauzată de despărțire. A piedut sume colosale de bani, însă a avut parte de o minune care a salvat-o din cea mai grea încercare a vieții.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Ruxandra Dobrișan, fosta soție a lui Ovidiu DeSanto, a făcut destăinuiri în exclusivitate despre despărțirea de artist, dar și despre momentele grele prin care a trecut, după această ruptură. Cei doi au avut o relație de 25 de ani și au împreună un fiu. Chiar dacă au divorțat, în urmă cu cinci ani, aceștia au încercat să își repare relația.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Soția unui celebru artist, depresie după despărțire! A căzut în patima jocurilor de noroc și a pierdut sume colosale

Fosta soție a artistului a trecut printr-o depresie cruntă și a avut stari de anxietate. Cu toate acestea, a realizat că relația nu funcționează și a decis să se despartă definitiv. Laya, așa cum este ea cunoscută, spune că a avut un an oribil, un an în care fostul partener pleca și se întorcea în viața ei. Cei doi lucrează încă împreună, iar acest lucru a făcut mereu să pară că sunt un cuplu, o familie ok.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Și, de parcă nu era de ajuns, din cauza depresiei, Ruxandra Dobrișan s-a refugiat în jocuri de noroc. A urmat o perioadă foarte dificilă pentru ea, o perioadă în care a pierdut sume exorbitante de bani, după cum declară chiar blondina. După ce a rămas fără bani, femmeia s-a îndreptat către Dumnezeu.

După ce Dumnezu i-a întins o mână și a ajutat-o să își revină din punct de vedere emoțional, Ruxandra a hotărât să riște iar. De această dată cu bani împrumutați. Norocul i-a surâs și a câștigat suma de euro. Cu toate acestea, Laya este conștientă că acest lucru nu se întâmplă mereu, ci mai degrabă, este un semn că trebuie să se oprească, lucru pe care l-a făcut, și-a dat singura interdicție la astfel de jocuri. Mai mult decât atât, nu recomandă nimănui să cadă în patima acestui viciu sau a altor vicii și spune că de obicei acestea te ruineză.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191