Soțul Danei Roba, declarații șocante! Vrea să fie eliberat: „Ea mi-a distrus familia, am poze cu ea când…”

Soțul Danei Roba, declarații șocante! Vrea să fie eliberat: „Ea mi-a distrus familia, am poze cu ea când…”

Daniel Balaciu își dorește să fie judecat în libertate, în urma bătăii crunte pe care i-a aplicat-o mamei fetițelor lui. La scurt timp după externare, Dana Roba a ieșit în media și a explicat detaliat bătaia pe care soțul său i-a aplicat-o. La rândul lui, bărbatul a oferit prima declarație și a lansat acuzații împotriva make-up artistului. 

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Soțul Danei Roba a mărturisit că femeia l-ar fi amenințat cu interlopii, moment în care s-a temut pentru viața lui. Își dorește să fie judecat în libertate, pentru a putea avea grijă de cele două fetițe pe care le au împreună. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Pe lângă faptul că vedeta l-ar fi provocat și el a reacționat în legitimă apărare, acum Daniel Balaciu o acuză de infidelitate, precizând faptul că a fost amanta manelistului Nicolae Guță, susținând că are fotografii cu ea, venind acasă târziu în noapte. 

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Trebuie să menționez că de 28 de zile eram închis în casă împreună cu fetele mele pentru că aveam toți varicelă. Dana nu m-a schimbat nici măcar o zi, iar situația asta mi-a provocat un stres continuu. În data de 8 mai, soția mea a depus o cerere de divorț la notar și am primit un termen de răzgândire până în data de 9 iunie.

În acel moment, Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea.

Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă. Menționez și că am fost campion la șah.”, susține Daniel Balaciu, potrivit 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191