Speak a primit amenințări pe internet. Cătălin Bordea a dezvăluit motivul: „Totul din cauza mea și a Liviei”

Speak a primit amenințări pe internet. Cătălin Bordea a dezvăluit motivul: „Totul din cauza mea și a Liviei”

Cătălin Bodea a dezvăluit că Speak a primit amenințări pe internet, căci a fost confundat cu Spike, care i-a furat soția comediantului, pe Livia. „ Mi-am făcut procese de conștiință”, a răbufnit Bordea.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În urmă cu câteva luni, Cătălin Bordea și Livia au divorțat. Chiar înainte de a semna actele, se zvonea că ea îl înșală cu Spike, bunul său prieten. Totul s-a dovedit a fi adevărat, căci cei doi formează acum un cuplu, au fost surprinși de paparazzi de mai multe ori împreună.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Totuși, în centrul scandalului divorțului dintre Cătălin Bordea și Livia sunt doar ei și Spike, ci și, surprinzător, Speak. Artistul a primit chiar și amenințări de la fanii comediantului pe internet, căci a fost confundat cu Spike.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Cătălin Bordea: „Speak a primit amenințări cu moartea din cauza mea!”

„Am aflat și eu că după acest episod, Speak a fost terorizat și amenințat pe rețelele de socializare, deoarece numele său a fost confundat cu cel al lui Spike. Lumea toată l-a confundat pe Spike cu săracul Speak! Cât hate a putut să-și ia băiatul ăla! Și el și iubita lui, Stefania, totul din cauza mea și a Liviei! Mi-am făcut procese de conștiință”, a spus Cătălin Bordea, la Antena Stars, conform Click.

Speak a răbufnit! Nu el e cel care i-a distrus căsnicia lui Cătălin Bordea

În podcastul lui, Speak a ținut să lămurească că nu este el cel care i-a distrus căsnicia comediantului. „Am primit inclusiv amenințări cu moartea după episodul ăsta, cu Livia, pentru că am fost confundat cu Spike. Eu înțeleg că ai o bază de fani atât de loiali, dar totuși… Deci, doamnelor și domnilor, să fie clar. Eu nu sunt Spike, eu sunt Speak! Nu am nicio treabă cu omul ăla, nu împărtășim aceleași valori! Mi-am luat prea multe înjurături! Au ajuns până la gagică-mea…

A pus Ștefania un TikTok cu noi doi și au început comentariile. Adică, ăștia doi sunt din nou împreună?! Nu se combinase cu nevasta lui Bordea?!Când am aflat vestea am vrut să te sun pe tine să te înjur. Eu îl cunosc pe omul ăla, ca artist. Dar eu sunt contra total la acest gen de trădare între frați. Adică putea, frate, să vină să-ți spună că uite nevastă-ta ce face?! Sau, o lua pe ea deoparte și o punea la punct… Cum să faci așa ceva între bărbați?! Nu se face!”, a spus Speak în podcastul său, „La fileu”.

Cătălin Bordea despre Spike: „Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”

Cătălin Bordea susține că a fost dezamăgit de Livia, iar apoi a suferit și din cauza trădării lui Spike, despre care susține că se laudă la apropiați că i-a luat soția comediantului. El adaugă că a rămas șocat atunci când a aflat cum vorbește, de fapt, Spike despre el.

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oara când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…)

De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc. Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak, conform Playtech.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191