Spitalul Orăşenesc Mizil, modernizat cu fonduri europene

Spitalul Orăşenesc Mizil, modernizat cu fonduri europene

Lucrările de modernizare și de extindere ale Spitalului Orăşenesc Mizil, realizate cu fonduri europene, sunt în plină desfășurare. Acum, autoritățile locale speră ca prin realizarea acestui obiectiv de investiții să fi găsit rețeta succesului în atragerea de noi medici, o problemă cu care se confruntă majoritatea spitalelor din țară.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Spitalul Orăşenesc Mizil, modernizat cu fonduri de la UE

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Investiții importante în sănătate, la Mizil cu fonduri europene. Vorbim de investiţii în construirea unui nou ambulatoriu, dar și reabilitarea pavilionului vechi al Spitalul Orășenesc ”Sfânta Filofteia”.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Autoritățile locale speră ca odată cu finalizarea acestor obiective de investiții să mai rezolve o problemă stringentă, cu care de altfel se confruntă majoritatea spitalelor din țară și anume atragerea de noi medici.

Spitalul Orăşenesc „Sfânta Filofteia” Mizil este înfiinţat din anul 1880. Este singura unitate cu paturi din zona de est a judeţului Prahova. Unitatea medical dispune de o structură complexă de specialităţi, adresabilitatea fiind de aproximativ 40 de mii de locuitori, inclusive din zonele limitrofe.

Ambele investiții se ridică la peste 1 milion de euro și sunt realizate din fonduri europene.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191