Sportiva care a rămas goală în ring a fost pedepsită crunt! Ce a pățit tânăra de 22 de ani

Sportiva care a rămas goală în ring a fost pedepsită crunt! Ce a pățit tânăra de 22 de ani

În vârstă de doar 22 de ani, Daniella Hemsley a ales să intre în ringul de box, unde a și reușit prima ei victorie din carieră. Evenimentul era televizat live, iar în culmea fericirii, tânăra luptătoare a făcut un gest care a atras imediat reacții dure din partea publicului și a organizatorilor. Ea și-a ridicat bustiera, de altfel, singurul obiect vestimentar pe care îl purta pe partea superioară a corpului.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Se pare că portarul argentinian Emi Martinez tocmai și-a găsit un concurent pe măsură, în lupta pentru titlul de „cea mai controversată celebrare a unei victorii”, din istoria sportului. Având vârsta de doar 22 de ani, utilizatoare cunoscută de pe platforma OnlyFans, Daniella Hemsley, a acceptat să intre în ringul de box, iar primul meci din cariera ei de sportiv s-a terminat și cu o victorie impresionantă. Însă, cuprinsă de euforia victoriei, se pare că tânăra a făcut un gest care a atras imediat reacții dure din partea publicului și a organizatorilor.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Potrivit informațiilor oferite de către New York Post, aceasta și-a ridicat bustiera, iar sânii ei au fost expuși atât în fața publiculu din arenă, cât și a celui din fața ecranelor de televizor. Ei bine, se pare că reacția organizatorilor a fost una rapidă, iar tânăra Daniella Hemsley a fost informată că victoria ei a fost în zadar, deoarece nu îi va fi permis să participe la finala acestui turneu de promovare a boxului.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Organizatorii evenimentului au vorbit pe seama acestui subiect, declarând că „ne cerem scuze tuturor celor care au fost deranjați în timpul transmisiunii. Concurenta care a cauzat acest incident nu va participa la finală.” Pe de altă parte, Daniella Hemsley spune că ar fi avut permisiunea organizatorilor pentru a face acest gest.

Claressa Shields, multiplă campioană mondială la box, s-a declarat deranjată de gestul vedetei de pe OnlyFans. „Nu îmi place, am muncit atât de mult pentru ca femeile din box să fie respectate pentru abilitățile, meritele și munca lor”, a declarat Shields.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191