Spune adio grăsimii de pe picioare. Descoperă exercițiul Pilates care te va ajuta să slăbești în timp record

Spune adio grăsimii de pe picioare. Descoperă exercițiul Pilates care te va ajuta să slăbești în timp record

Dacă vrei să-ți tonifiezi picioarele în câteva minute, experții în domeniu susțin că ar trebui să faci acest exercițiu infailibil.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Cum putem să eliminăm grăsimea de pe această parte a corpului

Exercițiile fizice zilnice ne vor duce la o longevitate deplină, dar ne va permite și să înlăturăm acele imperfecțiuni care nu ne plac de pe corpul nostru. Unul dintre exemplele clare este grăsimea care se acumulează pe picioare, care este foarte greu de îndepărtat. Din fericire, există un antrenament Pilates care ne va ajuta să câștigăm masă musculară și să eliminăm grăsimea din această parte a corpului.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Să ne amintim că Pilates-ul presupune exerciții cu impact redus care ne permit să slăbim mai repede. Acestea sunt exerciții pentru corp și minte care se concentrează pe îmbunătățirea mușchilor, a flexibilității și, bineînțeles, a liniștii tale. Cu acest tip de exerciții îți poți accelera metabolismul și arzi mai multe calorii, reducând astfel grăsimea care se acumulează în picioare.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Iată cu ce exerciții vei reduce rapid grăsimea picioarelor

Prima parte

Stai drept cu spatele la perete și cu un spațiu de 20 de centimetri între picioare și perete. Așezați brațele întinse în lateral.

A doua parte

Țineți picioarele în poziție și sprijiniți-vă cu grijă de perete. Așezați o pernă mică între genunchi și apăsați puternic. Țineți brațele în lateral.

A treia parte

În acea poziție, începeți mișcarea, coborând și ridicând brațele complet întinse. Când ridici brațele, vei atinge peretele cu fesele și când vei coborî brațele, îți vei scoate șoldurile în poziția inițială. Nu uitați să strângeți perna pentru că aceasta nu ar trebui să cadă în niciun moment. Faceți această mișcare cât de repede puteți și efectuați 3 seturi a câte 15 repetări fiecare.

Suplimentați cu o alimentație sănătoasă și o hidratare constantă

Cu acest exercițiu Pilates îți poți tonifica picioarele. Deși, în plus, trebuie să optați pentru o alimentație sănătoasă și o hidratare constantă, spun specialiștii.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191