Spune „adio” vopselei de păr. 2 ingrediente banale te scapă de părul alb în mod natural

Spune „adio” vopselei de păr. 2 ingrediente banale te scapă de părul alb în mod natural

În cele din urmă, indiferent cât de mult sport facem, sau cât de sănătoasă este dieta noastră zilnică, vom ajunge în momentul în care ne vom confrunta cu părul alb. Iar dacă doriți să vă păstrați culoarea originală a părului vostru, dar nu vă surâde ideea de a apela la diversele vopsele din comerț, există un truc natural la care putem apela!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Cu siguranță știm cu toții că, în cele din urmă, indiferent cât de atenți suntem la dieta noastră, sau cât de des mergem la sala de sport, vom ajunge și în momentul în care ne vom confrunta cu părul alb!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ei bine, dacă doriți să vă păstrați culoarea originală a părului vostru, dar nu vă surâde ideea de a apela la diversele vopsele din comerț, există un truc natural la care putem apela! Iar tot ce ne trebuie sunt câteva ingrediente banale!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Mai precis, tot ce ne trebuie este un amestec format din două produse care se pot găsi pe rafturile oricărui magazin din țară! Este vorba despre suc de lămâie și ulei de cocos! Iar acest truc ingenios este foarte ușor de pus în practică! Tot ce trebuie să faceți este să amestecați bine 3 lingurițe de suc de lămâie cu 50 de grame de ulei de cocos! Apoi, substanța pe care ați obținut-o trebuie aplicată direct pe zonele unde vă confruntați cu părul alb!

Pentru ca acest truc să fie și mai eficient, suntem sfătuiți să masăm scalpul vreme de 5 minute, iar apoi să lăsați substanța să acționeze vreme de 45 de minute, ori, maxim o oră. După aceea, trebuie să vă spălați bine pe cap!

Acest truc poate fi folosit de două ori pe săptămână, iar pe lângă păstrarea culorii părului, acest amestec vă poate scăpa și de mătreață, iar părul vostru ar trebui să rămână strălucitor și mătăsos!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191