Star Magazin. Angajata Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf, dezvăluiri în premieră! Cum a fost umilită în clinica vedetei / VIDEO

Star Magazin. Angajata Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf, dezvăluiri în premieră! Cum a fost umilită în clinica vedetei / VIDEO

Pentru prima dată, în exclusivitate pentru Antena Stars, o fostă angajată a Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf a făcut dezvăluiri în premieră. Femeia spune că ar fi fost umilită în clinica vedetă pe vremea în care a fost angajată acolo.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Carmela Popa, fostă angajată la clinica Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf, a făcut declarații cu privire la experiența sa în cadrul acelei clinici. Potrivit relatărilor sale, situația a fost departe de ceea ce s-a așteptat inițial.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Angajata Oanei Zăvoranu, dezvăluiri despre cum ar fi fost umilită în clinica vedetei

Femeia a dezvăluit că, în momentul în care a avut o problemă a cerut ajutorul Oanei Zăvoranu, iar răspunsul a venit prompt.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Cu toate acestea, în momentul prezentării la clinică, Oana lipsea, iar doar Alex Ashraf era prezent. Despre acesta din urmă, Carmela Popa a spus că a avut o relație de colaborare bună.

Cum a fost femeia umilită

Mai târziu, experiența ei în clinică a devenit din ce în ce mai tensionată. Carmela Popa a menționat că birourile erau pline de rude ale lui Alex Ashraf, iar într-un moment, a fost invitată în biroul unuia dintre directori. Acolo, a fost pusă într-o situație inconfortabilă, fiindu-i interzis să stea pe un fotoliu, deoarece, conform spuselor directorului, femeile nu stau în Palestina jos.

Aceste dezvăluiri ies la iveală și aduc la lumină aspecte necunoscute până acum despre ceea ce se întâmpla în interiorul clinicii Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191