Star Magazin. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de dragul copiilor. Cei doi și-au sărbătorit împreună fiul cel mic: „Am depășit momentul” / VIDEO

Star Magazin. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de dragul copiilor. Cei doi și-au sărbătorit împreună fiul cel mic: „Am depășit momentul” / VIDEO

A fost sărbătoare mare în familia Claudiei Pătrășcanu și a lui Gabi Bădălău! Cei doi foști parteneri și-au sărbătorit fiul cel mic, pe Nicolas, care a împlinit vârsta de șapte ani. Cântăreața și omul de afaceri din Bolintin s-au reunit de dragul aniversării băiețelului pe care îl au împreună. Iată cât de bine se înțeleg cei doi acum!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu vor pune capăt prea curând conflictului în care se află. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă nu a durat atât de mult pe cât se așteptau.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

În ciuda celor întâmplate, din relația celor doi au rezultat doi copii minunați pe care amândoi vor să îi crească și se luptă, în acest fel, pentru custodia lor.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău și-au sărbătorit împreună fiul cel mare

Ieri a fost o zi specială pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, iar asta pentru că cei doi foști parteneri și-au sărbătorit fiul cel mic, pe Nicolas, în vârstă de șapte ani.

Astfel, cu această ocazie, cântăreața i-a pregătit o petrecere surpriză fiului ei, eveniment la care a participat și Gabi Bădălău.

În urmă cu puțin timp, în cadrul unei intervenții telefonice, acordată exclusiv pentru Antena Stars, artista a mărturisit că petrecerea organizată pentru Nicolas a fost una pe care cu greu a reușit să o țină ascunsă de cel mic.

Întrebată dacă fostul partener a fost și el prezent la acest important eveniment, Claudia Pătrășcanu a precizat că ea a fost cea care i-a trimis invitația, iar asta pentru că fiul ei contează cel mai mult și a vrut să îl aibă și pe tatăl lui prezent la aniversarea sa.

De ce nu a fost prezentă Caludia Pătrășcanu la ziua fiului ei, eveniment organizat de Gabi Bădălău

Cu toate acestea, micuțul Nicolas a avut parte de două astfel de petreceri organizate cu ocazia zilei sale de naștere, însă, Claudia Pătrășcanu a precizat că ea nu a putut fi prezentă la evenimentul organizat de fostul ei soț, iar asta pentru că a fost infectată cu virusul COVID și a trebuit să stea departe de alte persoane.

CITEȘTE ȘI: Claudia Pătrășcanu își sărbătorește fiul! Nicolas a împlinit 7 ani: ”Cel mai bun copil”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191