Star Magazin. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, petrecere cu 50 de invitați pentru aniversare fiicei lor, Victoria. Ce au pregătit părinții: ”Am luat” / VIDEO

Star Magazin. Gabriela Cristea și Tavi Clonda, petrecere cu 50 de invitați pentru aniversare fiicei lor, Victoria. Ce au pregătit părinții: ”Am luat” / VIDEO

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au pregătit o mulțime de surprize pentru Victoria și prietenii ei. Cei doi soți i-au organizat o petrecere pe cinste micuței.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Gabriela Cristea și Tavi Clonda i-au organizat o petrecere perfectă fiicei lor, Victoria. Micuța împlinește 6 ani și a vrut ca la aniversarea lor să-și cheme toți colegii de la școală, iar părinții au pregătit o mulțime de surprize.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, petrecere pentru fiica cea mare

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au organizat o petrecere de pomină pentru fiica lor, Victoria care împlinește 6 ani. Fetița și-a dorit ca prietenii ei să fie alături de ea, astfel că părinții au făcut totul pentru a-i îndeplini dorința.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Prezentatoarea și soțul ei au pregătit numeroase surprize pentru cei mici, de la căsuța din copac, până la toboganul gonflabil și masa dedicată celor mici. Cei doi soți s-au ocupat de primirea invitațiilor și se bucură pentru surpriza pe care i-au făcut-o fiicei lor.

Victoria s-a acomodat ușor la școală

Deși astăzi împlinește 6 ani, Victoria a început să meargă la școală, în clasa 0. Micuța are numeroși colegi noi și a început să se împrietenească cu aceștia. Tavi Clonda a menționat că în prima săptămână se simțea obosită, mai ales că mediul a fost schimbat și nu exista atât de multă libertate ca la grădiniță.

CITEȘTE ȘI: Dieta Gabrielei Cristea. Vedeta a slăbit de mai multe ori mâncând așa

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191