Star Magazin. Oana Roman este profesoară! Ce materie va preda la școala la care învață fiica ei, Isabela: ”Le voi explica…” / VIDEO

Star Magazin. Oana Roman este profesoară! Ce materie va preda la școala la care învață fiica ei, Isabela: ”Le voi explica…” / VIDEO

Oana Roman are o nouă meserie! Vedeta s-a făcut profesoară și urmează să predea la școala privată unde a fost transferată fiica ei. După o lungă perioadă în care a pregătit această surpriză pentru fani, Oana Roman a făcut dezvăluiri în exclusivitate la Star Magazin.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Chiar dacă are o carieră de succes și face o mulțime de bani din online, Oana Roman și-a găsit o nouă vocație. În urmă cu puțin timp, a anunțat că va reveni pe băncile școlii. Însă, nu în rolul de elevă, ci în cel de profesoară. Vedeta va preda la o școală privată din apropierea casei ei, unde a fost transferată recent și Isabela.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Oana Roman s-a făcut profesoară

Oana Roman a anunțat, în exclusivitate la Star Magazin, că va preda lecții de bune maniere și etichetă la școala privată unde va studia și Isabela. Copiii vor învăța de la ea cum să se comporte în public, bunele maniere sau cum trebuie să se comporte atunci când merg într-o vizită. De asemenea, Oana Roman îi va învăța să pregătească masa pentru invitați.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Această decizie a luat-o de comun acord cu directoarea școlii, imediat după ce Isabela a fost transferată de la fosta școală unde era elevă. Oana Roman este nerăbdătoare să se întâlnească cu elevii și să îi învețe toate cunoștiințele pe care le-a dobândit de-a lungul anilor în familia ei.

Vedeta îi face o surpriză fiicei sale

Oana Roman a decis să îi facă o surpriză pe cinste fiicei sale. Chiar dacă au fost plecate o vară întreagă în vacanțe, vedeta și Isabela vor merge într-o altă vacanță pe Coasta de Azur, cu puțin timp înainte să înceapă școala.

Cele două vor vizita Cannes și își vor petrece timp cu prietenele Oanei Roman care locuiesc acolo și pe care le vizitează în fiecare an. Vedeta a mărturisit că de 30 de ani respectă această tradiție.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191