Star Matinal. Gabi Bădălău, motivul despărțirii de Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au separat după trei ani de relație: „Am încercat…”

Star Matinal. Gabi Bădălău, motivul despărțirii de Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au separat după trei ani de relație: „Am încercat…”

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au spus din nou „adio”! De ce au ales cei doi să meargă pe drumuri separate, după trei ani de relație. Ce a declarat cunoscutul afacerist, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au pus punct poveștii lor de dragoste, dezvăluind motivele separării prin intermediul unor declarații sincere. După o perioadă marcată de adrenalină în relație, iubire, gelozie și momente bune și rele, cei doi au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

Gabi Bădălău a mărturisit pentru Antena Stars că anii petrecuți alături de Bianca Drăgușanu au fost plini de învățături și experiențe, dar și că va păstra amintirea momentelor frumoase. Afaceristul a subliniat că despărțirea lor nu va fi însoțită de scandaluri sau dezvăluiri compromițătoare și a afirmat că o va respecta în continuare pe divă.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

După cum bine știm cu toții, nu este pentru prima oară când cei doi aleg să se despartă. Rămâne de văzut dacă de această dată separarea va fi una definitivă.

Afaceristul i-a mulțumit divei

Gabi Bădălău a ținut să-i mulțumească Biancăi Drăgușanu pentru tot și i-a dorit să fie sănătoasă, exprimând recunoștință pentru timpul petrecut împreună. Cu atât mai mult, afaceristul a adăugat că uneori, despărțirea poate fi o binecuvântare și a subliniat importanța comunicării și a faptului de a fi văzut, auzit și înțeles într-o relație.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu au decis să pună capăt relației lor, în ciuda eforturilor depuse pentru a face lucrurile să funcționeze.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191