Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează rapid, potrivit apropiaţilor. Familia actorului speră la un „miracol de Crăciun”

Starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează rapid, potrivit apropiaţilor. Familia actorului speră la un „miracol de Crăciun”

Starea de sănătate a celebrului actor Bruce Willis, în vârstă de 67 de ani, care suferă de afazie – o boală care îi afectează abilităţile cognitive – se deteriorează rapid. Familia se bucură de momentele petrecute împreună, pentru că ar putea fi ultimele, relatează o persoană apropiată de aceasta, potrivit News.ro.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

„Ei preţuiesc fiecare clipă”, a declarat pentru tabloidul american Radar Online sursa, care ar fi apropiată de familia actorului. Aceeaşi persoană a anunţat că starea de sănătate a lui Bruce Willis se deteriorează rapid.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

„Bruce nu poate spune mare lucru şi nu pare să înţeleagă prea mult din ceea ce spun alţii. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima şi de a se mişca, a progresat. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei şi asta le frânge inimile”, a spus sursa, înainte de a preciza că fiicele lui speră la un „miracol de Crăciun”.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Actorul a anunţat în martie că a fost nevoit să pună capăt carierei din cauza stării de sănătate. „Vrem să vă anunţăm că dragul nostru Bruce a avut probleme de sănătate şi a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilităţile cognitive”, a anunţat fiica sa Rumer Willis, pe Instagram.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191