Stația de carburanți din România la care șoferii au alimentat mașinile cu apă. Reacția MOL

Stația de carburanți din România la care șoferii au alimentat mașinile cu apă. Reacția MOL

Mai mulți șoferi și-au alimentat mașinile cu apă în loc de combustibil. S-a întâmplat la o stație de carburanţi din județul Neamț.   

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Comisarii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Neamţ au început o anchetă după incidentul de la staţia de carburanţi din Roman.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„Am solicitat documentele şi procedurile care stau la baza activităţii de comercializare a carburanţilor pentru a stabili circumstanţele care au cauzat acest incident şi pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător. Rezultatele investigaţiei vor fi făcute publice în cel mai scurt timp, cu transparenţă şi responsabilitate, reflectând dedicarea CJPC Neamţ de a servi interesele consumatorilor şi de a menţine standardele de securitate şi calitate prevăzute de legislaţia din domeniul protecţiei consumatorilor”, a afirmat Vlad Ciurea, potrivit unui comunicat al CJPC Neamţ.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Mai mulţi şoferi care au alimentat joi, la staţia MOL de distribuţie carburanţi din municipiul Roman au reclamat că au pus apă în rezervor în loc de combustibil.

Compania spune că a fost vorba despre o situație punctuală care a apărut „ca urmare a unei intervenții programate de calibrare a rezervorului”.

„Am intervenit prompt pentru remedierea situației. Suntem în contact direct cu cei care au făcut deja o sesizare către departamentul nostru de relații clienți și analizăm ce măsuri de suport și compensare sunt potrivite pentru fiecare caz în parte. Îi încurajăm pe această cale pe cei care încă nu ne-au contactat, însă care au alimentat în seara zilei de 4 octombrie în stația din Roman, să ia legătura cu noi”, este precizarea făcută de MOL România despre situația de la stația de carburanți din Roman.

Articol recomandat de

Fata legendei lui Chelsea, aproape să fie interzisă pe internet după ce a apărut topless într-un clip

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191