Staţiunea care a devenit un magnet pentru turiştii români. Se află la doar câţiva km de ţara noastră: „Îi atrage raportul preţ/calitate”

Staţiunea care a devenit un magnet pentru turiştii români. Se află la doar câţiva km de ţara noastră: „Îi atrage raportul preţ/calitate”

Izvoarele termale sunt deosebit de abundente în estul Ungariei. În Hajduszoboszlo, de exemplu, fiecare hotel are propria sa piscină naturală. Anual, zeci de mii de români îşi petrec vacanţele sau weekend-urile în aceste destinaţii. 

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Eniko Levai, manager turism: Sunt mulţumiţi cu turiştii români, sunt turişti foarte buni, sunt turişti care vin tot anul şi într-adevăr, ei sunt pe primul loc, în staţiune, pe un an. Îi atrage raportul preţ/calitate. 

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Una dintre principalele atracții este baia în peșteră

Întins pe de metri pătrați, în aquaparcul acoperit se găsesc piscine pentru copii, saune, piscine de înot, topogane cu apă de toate formele şi dimensiunile. Una dintre principalele atracții este baia în peșteră, unde temperatura apei ajunge până la 36 de grade.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

Copil: Nu m-am mai distrat nicăieri altundeva şi sunt foarte multe noutăţi pe care poţi să le descoperi şi atunci te vei simţi foarte bine, cum mă simt eu acum. 

Copil: Îmi mai place la această piscină că mai are un crocodil, din ăla adevărat. Nu din ăla adevărat, adică din acela, făcut din ciment şi arată ca unul adevărat. 

Preţurile sunt mai mici şi cu 50% în septembrie

În această perioadă, atât tarifele la cazare, cât și cele de acces în aqua park au scăzut simțitor. 

Zoltan Markus, administrator agenţie turism: Din septembrie, deja, au scăzut cam 30%, 40%, chiar şi 50% şi sunt oferte foarte bune. De la 10, 11, 12 euro per persoană, deja se găseşte cazare.

Turiştii, ademeniţi cu bunătăți din bucătăria maghiară

După bălăceală, gazdele îi ademenesc cu bunătăți din delicioasa bucătărie maghiară, recunoscută în întreaga Europă. În acest sfârșit de săptămână, are loc și festivalul gastronomiei maghiare, unde participă reprezentanți ai localităților înfrățite, chiar și din România. 

Dorel Cosma, primar Vadu Crişului:Abia de mâine va fi programul mai liber ca să ne bălăcim mai mult. 

Anual, peste de turişti din România ajung la Hajduszoboszlo, majoritatea din partea de vest a României.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191