Stefan Radu Oprea: PNL a numit un ministru-fantoma la Ministerul Antreprenoriatului

Stefan Radu Oprea: PNL a numit un ministru-fantoma la Ministerul Antreprenoriatului

Purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a precizat că un lider marcant al PNL a afirmat că antreprenorii trebuie respectaţi şi a adăugat că este de acord cu această declaraţie, însă întreabă: „Cum dovedeşti acest lucru, atunci când numeşti un ministru-fantomă la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului?”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Citesc o ştire în care un lider marcant PNL spune că antreprenorii trebuie respectaţi. De acord cu această afirmaţie. Dar cum dovedeşti acest lucru, atunci când numeşti un ministru-fantomă la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului? Intreb pentru nişte antreprenori…”, a scris Ştefan Radu Oprea, duminică pe Facebook, potrivit news.ro.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Vicepreşedinta PNL Alina Gorghiu a precizat, duminică la conferinţa de alegeri a Ligii Aleşilor Locali Argeş de la Piteşti, că liberalii trebuie să transmită antreprenorilor români şi cetăţenilor că sistemul de impozitare nu se schimbă şi nici cota unică nu devine progresivă. Ea a adăugat că prezenţa PNL în Guvern este cea mai puternică garanţie că antreprenorii vor fi respectaţi, iar bugetul pentru investiţii stabilit de Cabinetul Ciucă este de 7% din PIB, cel mai mare din ultimii 30 de ani, fiind de 88 de miliarde lei.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Reacţia Alinei Gorghiu vine şi în contextul în care liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă la Bacău, că soluţia ar fi renunţarea la cota unică şi impozitarea progresivă, însă înainte de toate trebuie digitalizată Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191