Stefan Radu Oprea: PNL a numit un ministru-fantoma la Ministerul Antreprenoriatului

Stefan Radu Oprea: PNL a numit un ministru-fantoma la Ministerul Antreprenoriatului

Purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a precizat că un lider marcant al PNL a afirmat că antreprenorii trebuie respectaţi şi a adăugat că este de acord cu această declaraţie, însă întreabă: „Cum dovedeşti acest lucru, atunci când numeşti un ministru-fantomă la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului?”.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

„Citesc o ştire în care un lider marcant PNL spune că antreprenorii trebuie respectaţi. De acord cu această afirmaţie. Dar cum dovedeşti acest lucru, atunci când numeşti un ministru-fantomă la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului? Intreb pentru nişte antreprenori…”, a scris Ştefan Radu Oprea, duminică pe Facebook, potrivit news.ro.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Vicepreşedinta PNL Alina Gorghiu a precizat, duminică la conferinţa de alegeri a Ligii Aleşilor Locali Argeş de la Piteşti, că liberalii trebuie să transmită antreprenorilor români şi cetăţenilor că sistemul de impozitare nu se schimbă şi nici cota unică nu devine progresivă. Ea a adăugat că prezenţa PNL în Guvern este cea mai puternică garanţie că antreprenorii vor fi respectaţi, iar bugetul pentru investiţii stabilit de Cabinetul Ciucă este de 7% din PIB, cel mai mare din ultimii 30 de ani, fiind de 88 de miliarde lei.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Reacţia Alinei Gorghiu vine şi în contextul în care liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă la Bacău, că soluţia ar fi renunţarea la cota unică şi impozitarea progresivă, însă înainte de toate trebuie digitalizată Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191