Stefan Radu Oprea: PNL a numit un ministru-fantoma la Ministerul Antreprenoriatului

Stefan Radu Oprea: PNL a numit un ministru-fantoma la Ministerul Antreprenoriatului

Purtătorul de cuvânt al PSD Ştefan Radu Oprea a precizat că un lider marcant al PNL a afirmat că antreprenorii trebuie respectaţi şi a adăugat că este de acord cu această declaraţie, însă întreabă: „Cum dovedeşti acest lucru, atunci când numeşti un ministru-fantomă la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului?”.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

„Citesc o ştire în care un lider marcant PNL spune că antreprenorii trebuie respectaţi. De acord cu această afirmaţie. Dar cum dovedeşti acest lucru, atunci când numeşti un ministru-fantomă la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului? Intreb pentru nişte antreprenori…”, a scris Ştefan Radu Oprea, duminică pe Facebook, potrivit news.ro.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Vicepreşedinta PNL Alina Gorghiu a precizat, duminică la conferinţa de alegeri a Ligii Aleşilor Locali Argeş de la Piteşti, că liberalii trebuie să transmită antreprenorilor români şi cetăţenilor că sistemul de impozitare nu se schimbă şi nici cota unică nu devine progresivă. Ea a adăugat că prezenţa PNL în Guvern este cea mai puternică garanţie că antreprenorii vor fi respectaţi, iar bugetul pentru investiţii stabilit de Cabinetul Ciucă este de 7% din PIB, cel mai mare din ultimii 30 de ani, fiind de 88 de miliarde lei.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Reacţia Alinei Gorghiu vine şi în contextul în care liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, sâmbătă la Bacău, că soluţia ar fi renunţarea la cota unică şi impozitarea progresivă, însă înainte de toate trebuie digitalizată Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF).