Știrile Antena Stars. Alex Dobrescu a cerut să o crească singur pe fiica lui și a Cristinei Cioran! Primele declarații la ieșirea din sala de judecată: ”Nu are niciun venit” / VIDEO

Știrile Antena Stars. Alex Dobrescu a cerut să o crească singur pe fiica lui și a Cristinei Cioran! Primele declarații la ieșirea din sala de judecată: ”Nu are niciun venit” / VIDEO

Alex Dobrescu a făcut acuzații dure la adresa Cristinei Cioran! Cei doi s-au întâlnit în sala de judecată, după ce vedeta a cerut un nou ordin de protecție împotriva fostului ei iubit. Alex Dobrescu a făcut acuzații grave la adresa mamei copilului ei și a cerut, la un moment dat, să o crească pe fiica lor.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au întâlnit în sala de judecată, în urma cererii vedetei de a obține încă un ordin de protecție împotriva lui.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Fostul iubit al ei nu s-a opus acestei măsuri, dar a făcut acuzații grave la adresa ei, în ceea ce privește creșterea copilului pe care îl au împreună.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Alex Dobrescu a cerut să o crească singur pe fiica pe care o are împreună cu Cristina Cioran

A fost o zi tensionată pentru Cristina Cioran și Alex Dobrescu, iar problemele celor doi nu se termină aici.

La doar câteva minute după ce a plecat din fața instanței, fostul iubit al vedetei a dezvăluit că a fost de acord cu cererea mamei fetiței sale, iar dacă se simte în pericol, este de acord să stea departe de ea.

Însă, a ținut să precizeze mai ales faptul că vedeta nu ar avea niciun venit, ceea ce ar ști toată lumea conform declarațiilor lui, motiv pentru care ar fi cerut ca fiica lor să fie crescută de el, spunând că ar avea resursele financiare necesare.

Alex Dobrescu ar avea patru afaceri de succes, astfel că fiica lui ar beneficia de o educație mai bună alături de el.

Cristina Cioran s-ar simți în pericol

Cristina Cioran a anunțat, luni dimineață, că urmează să acționeze în instanță pentru a obține un nou ordin de protecție.

Vedeta a declarat că pune siguranța fiicei sale pe primul loc, motiv pentru care ia orice măsură este nevoie pentru acest lucru. De asemenea, a precizat că nicio acuzație nu a fost o înscenare, așa cum s-a spus.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191