Știrile Antena Stars. Marius, fratele lui Mile Povan, despre ultimele clipe din viața artistului: „Seara, pe la ora 12 m-a sunat pe cameră…” / VIDEO

Știrile Antena Stars. Marius, fratele lui Mile Povan, despre ultimele clipe din viața artistului: „Seara, pe la ora 12 m-a sunat pe cameră…” / VIDEO

Cu două zile în urmă, pe data de 27 februarie 2024, cumplita veste că Mile Povan s-a stins din viață i-a șocat pe toți apropiații și fanii săi. Artistul în vârstă de 31 de ani era unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară din zona Aradului. Ce a declarat fratele acestuia, Marius, despre despre ultimele clipe din viața cântărețului.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Mile Povan a murit pe 27 februarie, la scurt timp după ce s-a prezentat la UPU pentru că s-ar fi simțit rău. După ce ar fi semnat că nu dorește să rămână internat în spital, tânărul în vârstă de 31 de ani ar fi mers acasă, unde a și fost găsit decedat.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Marius, fratele lui Mile Povan, despre ultimele clipe din viața artistului

În cadrul unei intervenții telefonice la Antena Stars, Marius, fratele lui Mile Povan, a vorbit despre ultimele clipe din viața artistului. Acesta a povestit că, înainte să facă infarct, lui Mile Povan i-a fost rău.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Marius a descris imaginea de coșmar pe care a văzut-o atunci când și-a găsit fratele fără suflare.

Marius povestește că s-a văzut cu fratele său înainte cu o zi ca acesta să moară.

Ce spune rezultatul autopsiei în cazul morții lui Mile Povan

Marius, fratele lui Mile Povan, artistul găsit decedat în casă, a vorbit despre rezultatul autopsiei în cazul morții tânărului în vârstă de 31 de ani.

„Infarct miocardic (: cauza morții) Când i-au făcut autopsia au constata că a avut un cheag și din cauza asta a făcut infarct. Mai avea momente când spunea că îl înțeapă la inimă, s-a dus să își facă analize la inimă, dar nu i-a ieșit nimic grav. Nu știu dacă lua ceva ( pastile). Stăteam în case diferite, eu stau la casa mea, el stă la casa lui. Acum detalii din acestea foarte, foarte mici, nu știu. El lua doar ce era pe bază de plante, lua Magneziu, lua Zinc.”, a declarat Marius, fratele lui Mile Povan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191