Strada Maramureş va fi redeschisă circulației pe 27 februarie

Strada Maramureş va fi redeschisă circulației pe 27 februarie

În perioada 24.02.2024 – 27.02.2024 se menține închiderea circulației rutiere pe strada Maramureș, din cauza continuării lucrărilor de asfaltare a carosabilului. Traseele publice locale din Ploiești circulă, în continuare, astfel:

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Tr.2: la sensul spre sud, traseu normal până la intersecția străzilor Plăieșilor cu Rudului, apoi stânga, pe strada Rudului, dreapta, pe strada Tache Ionescu, dreapta – Piața Victoriei și, în continuare, ruta cunoscută. Nu se efectuează stația Liceul Mihai Viteazul și, în locul acesteia, se va face oprire pentru debarcare/ îmbarcare în stația Filarmonica Paul Constantinescu. La sensul spre vest ruta nu se modifică.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Tr.36 si 305: traseu normal până la intersecția străzilor Plăieșilor cu Rudului, apoi stânga, pe strada Rudului, dreapta, pe strada Tache Ionescu, dreapta – Piața Victoriei și, în continuare, ruta cunoscută. Nu se efectuează stația Liceul Mihai Viteazul și, în locul acesteia, se va face oprire pentru debarcare/ îmbarcare în stația Tache Ionescu. Celălalt sens de deplasare nu se modifică.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

În funcție de dispozițiile Poliției Rutiere, atât intervalul orar, cât și rutele ocolitoare specificate pot fi modificate.

Sursa: S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191