Subprefectul de Prahova Emil Drăgănescu participă la un curs organizat de Centrul Euro-Atlantic pentru Rezilienta, la Palatul Victoria. Tema- situatiile de urgenta

Subprefectul de Prahova Emil Drăgănescu participă la un curs organizat de Centrul Euro-Atlantic pentru Rezilienta, la Palatul Victoria. Tema- situatiile de urgenta

Subprefectul județului Prahova Emil Drăgănescu, în calitate de coordonator al Compartimentului pentru Situații de Urgență din instituție, a participat la un curs de pregătire, la Palatul Victoria.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Cancelaria Primului Ministru de către Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență. În timpul cursului, subprefectul Drăgănescu și colegii săi cu atribuții în domeniul situațiilor de urgență au fost implicați în simulări complexe, abordând scenarii și reacții ale autorităților centrale și locale în fața unor situații de criză majore.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Acest curs reprezintă un pas semnificativ în pregătirea și consolidarea capacității instituției pentru a răspunde eficient în caz de urgență, asigurând siguranța și protecția comunității din județul Prahova.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

„In calitate de coordonator al Compartimentului pentru Situații de Urgență din cadrul institutiei, particip, alături de colegii mei cu atribuții în domeniu, la un curs foarte interesant organizat la Palatul Victoria de către Centrul Euro-Atlantic pentru Reziliență în parteneriat cu Cancelaria Primului Ministru!

Sunt simulate scenarii și reacții ale autorităților centrale și locale în situații de criză majore!”, a transmis Draganescu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191