Subprefectul Emil Draganescu a primit rapoartele ITM si AJPIS Prahova. Care sunt rezultatele celor doua institutii

Subprefectul Emil Draganescu a primit rapoartele ITM si AJPIS Prahova. Care sunt rezultatele celor doua institutii

Colegiul Prefectural a fost întrunit astăzi, la sediul Instituției Prefectului, iar ședința a fost prezidată de către subprefectul Emil Drăgănescu, care a interacționat cu reprezentanții deconcentratelor pe subiecte de interes general, ce reies din strânsa colaborare între instituțiile reprezentate în colegiu.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Totodată, pe ordinea de zi a acestei întâlniri au existat trei subiecte principale, pe marginea cărora au fost purtate discuțiile.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Așadar, inspectorul șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă, doamna Dumitra Ionescu a prezentat atât NOUTĂȚILE LEGISLATIVE ÎN DOMENIUL MUNCII PENTRU ANUL 2022, cât și RAPORTUL DE ACTIVITATE AL ITM PRAHOVA PENTRU ANUL PRECEDENT, 2022.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

În cea de-a doua parte a ședinței, directorul executiv al Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială Prahova, domnul Narcis Toboc le-a prezentat celor prezenți RAPORTUL DE ACTIVITATE AL INSTITUȚIEI AJPIS PRAHOVA PENTRU ANUL 2022.

Mai multe detalii și prezentările celor două instituții le puteți regăsi pe site-ul prefecturii: https://ph.prefectura.mai.gov.ro/sedinte-publice-anunturi-minute/

Comunicat Prefectura Prahova

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191