Subprefectul Emil Draganescu da asigurari prahovenilor: Stocurile de gaze sunt suficiente și nu există niciun motiv de îngrijorare pe această temă!

Subprefectul Emil Draganescu da asigurari prahovenilor: Stocurile de gaze sunt suficiente și nu există niciun motiv de îngrijorare pe această temă!

Nu exista motive de ingrijorare cu privire la stocurile de gaze, la nivelul judetului Prahova, a anuntat subprefectul Emil Draganescu.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Acesta a mai spus ca interesele prahovenilor in raport cu funizorii de energie si gaz vor fi corect reprezentate de institutia Prefectului judetului, in acest sens, astazi, avand loc o intalnire cu toti factorii implicati in asigurarea furnizarii acestor servicii.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

„Dragi prieteni,

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Astăzi am continuat seria întâlnirilor cu furnizorii de servicii de utilitate publică!

Fie că vorbim de Electrica, Engie, Depogaz ….. încercăm să restabilim calea dialogului în interesul dumneavoastră!

O informație importantă pe care vreau să vi-o împărtășesc este aceea că stocurile de gaze gestionate de Depogaz sunt suficiente și nu există niciun motiv de îngrijorare pe această temă!

Deasemenea noua conducere de la Electrica și Engie ne-a asigurat de o colaborare corectă!

Mulțumim pentru participare reprezentanților instituțiilor și autorităților publice prezenți la întâlnire!”, a scris Draganescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191