Subprefectul Emil Draganescu da asigurari prahovenilor: Stocurile de gaze sunt suficiente și nu există niciun motiv de îngrijorare pe această temă!

Subprefectul Emil Draganescu da asigurari prahovenilor: Stocurile de gaze sunt suficiente și nu există niciun motiv de îngrijorare pe această temă!

Nu exista motive de ingrijorare cu privire la stocurile de gaze, la nivelul judetului Prahova, a anuntat subprefectul Emil Draganescu.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Acesta a mai spus ca interesele prahovenilor in raport cu funizorii de energie si gaz vor fi corect reprezentate de institutia Prefectului judetului, in acest sens, astazi, avand loc o intalnire cu toti factorii implicati in asigurarea furnizarii acestor servicii.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

„Dragi prieteni,

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Astăzi am continuat seria întâlnirilor cu furnizorii de servicii de utilitate publică!

Fie că vorbim de Electrica, Engie, Depogaz ….. încercăm să restabilim calea dialogului în interesul dumneavoastră!

O informație importantă pe care vreau să vi-o împărtășesc este aceea că stocurile de gaze gestionate de Depogaz sunt suficiente și nu există niciun motiv de îngrijorare pe această temă!

Deasemenea noua conducere de la Electrica și Engie ne-a asigurat de o colaborare corectă!

Mulțumim pentru participare reprezentanților instituțiilor și autorităților publice prezenți la întâlnire!”, a scris Draganescu.