Succes total pentru 3 zodii în anul Dragonului de Lemn. Au noroc pe toate planurile

Succes total pentru 3 zodii în anul Dragonului de Lemn. Au noroc pe toate planurile

Vești bune pentru trei zodii din horoscop! Vor avea parte de succes total în anul Dragonului de Lemn și urmează să exceleze pe toate planurile. Nativii se vor descurca perfect cu toate sarcinile pe care le vor primi și vor avea parte doar de momente de fericire și împlinire!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Trei zodii din horoscop se vor bucura de succesul la care au visat. Nativii vor avea parte de noroc pe toate planurile și vor profita la maxim de această oportunitate pe care le-o aduce anul Dragonului de Lemn. Pe cele trei zodii le așteaptă momentele fericite, pe care le vor trăi alături de oamenii dragi.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

3 zodii au succes total in anul Dragonului de Lemn

Prima zodie din horoscop care va avea parte de succes total este zodia Capricorn. Nativii au trecut prin momente dificile în ultimele luni, însă veștile bune apar abia acum. Anul Dragonului de Lemn aduce în viața lor noroc pe toate planurile, mai ales din punct de vedere financiar.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

A doua zodie care va avea parte de noroc este zodia Leu. După o lungă perioadă în care au trăit un stres și o mulțime de griji, nativii vor avea parte de un an bun, cu multe realizări, exact așa cum au visat dintotdeauna/

A treia zodie care se va bucura de succes este zodia Taur. Nativii continuă anul cu realizări mari și spor pentru a pune la cale alte planuri importante. Taurii se vor bucura de tot ce se întâmplă în viața lor alături de familie și prieteni.

Ce s-a întâmplat în 1904 și 1964, ani ai Dragonului de Lemn

Anul Dragonului reprezintă puterea, prin acest simbol, și semnifică norocul din viața oamenilor. Această tradiție a pornit de la o legendă veche, conform căreia Împăratul de Jad a pornit o cursă între animale, iar acestea trebuiau să ajungă primele la el și să îi intre în grații.

Cu toții au crezut că va fi vorba despre dragon, însă acesta s-a oprit pe drum la un sat afectat de secetă și a adus ploaia. Astfel, nu a terminat pe primul loc, așa cum s-au așteptat toți.

Anul Nou chinezesc a început pe 10 februarie 2024

Anul Nou chinezesc a început, în acest an, pe data de 10 februarie. Acest moment semnifică norocul pe toate planurile în viața a trei zodii din horoscop.

În China, începutul acestui tip de an se sărbătorește cu un festival uriaș. Este un eveniment foarte imporant pentru toți locuitorii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191