Suma astronomică pe care George Simion a primit-o în dar la nuntă. Liderul AUR și-a publicat declarația de avere

Suma astronomică pe care George Simion a primit-o în dar la nuntă. Liderul AUR și-a publicat declarația de avere

George Simion a câștigat de euro la nunta pe care a organizat-o anul trecut ca o petrecere câmpenească în județul Vâlcea. Suma apare în ultima declarație de avere depusă de liderul AUR. Într-o reacție pentru Digi24, Simion a arătat că suma reprezintă „cheltuielile cu nunta”.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

George Simion, copreședintele AUR și deputat în Parlamentul României, și-a actualizat declarația de avere de pe site-ul Camerei Deputaților.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

La capitolul „Cadouri, servicii sau avantanje obținute gratuit”, Simion a trecut suma de de euro, pe care susține că a primit-o ca „dar de nuntă”, împreună cu soția lui, Ilinca, la nunta de anul trecut, pe 27 august.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

În urmă cu câteva luni, Simion declara că el și soția lui au mai rămas cu de euro după nuntă.

„Cât s-a strâns… cât ne-a mai rămas, în sensul ăsta, de euro. Facem un proiect de spital mobil”, spunea George Simion în luna martie.

În afară de darul de nuntă, Gerorge Simion a mai trecut la venituri indemnizația de parlamentar, de de lei.

Soția lui, Ilinca, nu are venituri declarate.

George Simion nu deține terenuri, iar la imobile a trecut un apartament în București, de 44 mp, care îi aparține soției lui.

Cei doi au o mașină Ford Fiesta și datorează băncii peste de lei, un credit ipotecar pe 30 de ani.

Simion: „Atâta m-a costat organizarea nunții”

Într-o reacție pentru Digi24, George Simion a precizat că suma care apare în declarația de avere reprezintă „cheltuielile cu nunta”.

„Sunt cheltuielile cu nunta, le-am declarat și în spațiul public, imediat după nuntă, si acum, conform legii, în declarația de avere. Chiar dacă eu nu am acești bani acum (în 2023) în posesia mea, atâta m-a costat organizarea nunții. Este aceeași sumă făcută publică anul trecut și reconfirmată acum în mod oficial. Am trecut în declarația de avere, conform prevederilor legale, valoarea calculată a întregului eveniment. Cu titlu de exemplu, doar brânza oferită de George Becali are o valoare de de euro, iar această donație trebuie inclusă în declarația de avere. Suma de bani cu care am rămas după eveniment a fost de 15000 de euro”, a spus George Simion.

Nunta câmpenească a lui George Simion

Nunta de anul trecut a lui George Simion a fost un adevărat fenomen pe rețelele sociale, liderul AUR anunțând că va organiza o petrecere în aer liber, unde a invitat toți românii.

El a anunțat că a primit cantități impresionante de produse pentru a organiza o masă imensă pentru nuuntași și a cerut ca legumele să fie românești.

Organizarea unei nunți în aer liber, la care sunt invitați toți românii, a fost asemănată cu nunta liderului legionar Corneliu Zelea Codreanu, la care au participat zeci de mii de oameni, însă George Simion a respins orice similitudine.

Precizare. Articolul a fost actualizat cu reacția liderului AUR.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191