Suma pe care o cere Halep despăgubire suplimentelor ce i-au adus suspendarea

Suma pe care o cere Halep despăgubire suplimentelor ce i-au adus suspendarea

În contextul în care a fost suspendată patru ani din tenis, Simona Halep a început demersurile pentru cei pe care-i face responsabili de situația sa. Dacă, pe deoparte, românca își caută dreptatea făcând recurs la TAS, dincolo de planul sportiv, jucătoarea din Constanța se îndreaptă în instanță și spre firma care produce suplimentele în urma cărora rezultatele probelor antidoping i-au adus suspendarea.  

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Potrivit „Prosport”, suma cerută de Simona Halep drept despăgubire ar depăși 10 milioane de dolari, dat fiind faptul că nu joacă deja de un an, atât cât a durat suspendarea provizorie și, foarte probabil, nu va reveni curând pe teren într-o ipostază oficială, așadar pierderile comerciale cauze de prejudiciul de imagine care i-a fost adus sunt uriașe – după ce a fost depistată pozitiv, sportiva a fost exclusă din mai multe parteneriate. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Înainte de a fi suspendată pentru dopaj, Simona Halep încasa nu mai puțin de patru milioane de dolari, în fiecare an, numai din sponsorizări. Pe lângă acești bani, în urma rezultatelor de la turneele de tenis, suma creștea de ordinul milioanelor de dolari – numai în anul 2020, Simona Halep s-a aflat pe locul 10 în ierarhia veniturilor din tenisul mondial, fiind a patra cel mai bine plătită jucătoare din circuitul WTA, potrivit topului întocmit de revista „Forbes”: românca a avut încasări de 10,9 milioane de dolari, în decurs de un an: 6,9 milioane de dolari provenind din premiile de la turnee și patru milioane de dolari din sponsorizări. La nivelul întregii cariere, fosta lideră WTA a câștigat peste 40 de milioane de dolari, sumă care provine doar din premiile la turneele la care a activat, aflându-se pe locul trei în topul financiar all-time, după surorile Serena și Venus Williams.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191