Suma uriașă plătită de un grup de tineri pentru un prânz de lux în celebrul restaurant al lui „Pescobar”. Pentru o sticlă de apă clienții au scos din buzunar 25 de lei / FOTO

Suma uriașă plătită de un grup de tineri pentru un prânz de lux în celebrul restaurant al lui „Pescobar”. Pentru o sticlă de apă clienții au scos din buzunar 25 de lei / FOTO

După tot haosul creat, asta după ce inspectorii ANPC au decis să închidă temporar locațiile lui „Pescobar” în urma neregulilor găsite acolo, iată că o tânără a făcut publică, pe pagina sa de TikTok, nota de plată uriașă pe care a primit-o într-unul dintre restaurantele lui „Pescobar”, după ce ea și prietenii săi au decis să ia prânzul acolo. Iată suma uluitoare a plătit un grup de 10 tineri!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

În ultima perioadă, restaurantele lui „Pescobar” au fost vizitate și verificate de inspectorii ANPC, care au pus lacătul pe locațiile exclusiviste care a căror prag era călcat zilnic de zeci de clienți, în urma mai multor nereguli găsite.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

După ce a luat decizia neașteptată de a părăsi țara, în urmă cu puțin timp, „Pescobar”, cunoscutul patron al celor mai exclusiviste restaurante de la noi din țară, a anunțat că își va deschide o nouă franciză. De această dată, locația va fi în Cluj-Napoca.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Cât costă să iei masa în celebrul restaurant al lui „Pescobar”

„Pescobar”, pe numele lui real, Paul Nicolau și celebrele lui restaurante din zonele exclusiviste ale țării noastre, au ajuns, în ultima perioadă, în centrul atenției tuturor.

Ei bine, totul a pornit după ce inspectorii Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au găsit nereguli grave la restaurantele Taverna Racilor, din București și din Timișoara, motiv pentru care omul de afaceri a fost sancționat pe măsură.

Ce sumă a plătit un grup de 10 tineri în restaurantul lui „Pescobar”

Ei bine, în plin scandal, o tânără a distribuit, pe rețelele sociale, o fotografie în care era prezentată notă de plată pe care a primit-o la unul dintre restauratele lui „Pescobar”. Potrivit acesteia, pentru consumația unui grup de 10 persoane.

Mai exact, în urma consumației, cei 10 tineri au fost nevoiți să plătească nu mai puțin de lei, plus bacșișul, inclus pe bon.

Astfel că, videoclipul postat pe contul de TikTok, a devenit viral pe platofrma și a atras extrem de multe reacții din partea celorlalți internauți. Așadar, cei mai mulți au observat că pentru o sticlă de 750 de mililitri, clienții au plătit 25 de lei.

Mai mult decât atât, potrivit bonului făcut public de aceasta, cel mai scump preparat este un platou cu fructe de mare, de 4500g, al cărui preț ajunge la valoarea de 579 de lei. Totodată, o bere la draught, de 400 ml ajunge la 18 lei, o sticlă de suc la 15 și o limonadă la 25 de lei.

Și asta nu este tot! Ei bine, clienții sunt nevoiți să plătească și pentru lămâia primită la masă în restaurantul afaceristului. Prețul acesteia este de 5 lei.

CITEȘTE ȘI: Pescobar pleacă din țară! Milionarul, decizie de ultim moment în urma scandalului cu ANPC: ”Să mă liniștesc” / VIDEO

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191