Sumele uriașe pe care le vor primi Sinner și Medvedev! Finaliștii de la Australian Open vor fi răsplătiți pe măsură

Sumele uriașe pe care le vor primi Sinner și Medvedev! Finaliștii de la Australian Open vor fi răsplătiți pe măsură

Australian Open 2024 a ajuns la final, iar fanii tenisului au avut șansa de a umări meciuri de tenis de cea mai mare calitate de-a lungul ultimelor două săptămâni. Iar premiile pe care le vor primi marii finaliști de la această ediție sunt unele incredibile!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Australian Open a ajuns la final, iar la fete, Aryna Sabalenka (Belarus, 25 de ani, 2 WTA) a reușit să se impună în finală în fața chinezoacei Zheng Qinwen, cu scorul 6 – 3, 6 – 2. Iar acum avem și marele câștigător de la băieți, italianul Jannik Sinner, care a reușit să îl învingă pe rusul Daniil Medvedev după un meci dificil care a durat 4 ore.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Însă, potrivit informațiilor oferite de către cei de la , rusul care a avut, la un moment dat, 2 – 0 la seturi, poate pleca acasă cu fruntea sus! Pe lângă punctele pe care le va primi performanța sa, Daniil Medvedev va pleca de la Melbourne și cu un premiu uriaș, de de dolari americani!

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Desigur, premiul pentru marele câștigător este și mai mare, atât când vine vorba despre punctele primite, cât și din punct de vedere financiar. Mai precis, italianul Jannik Sinner va primi un cec în valoare de de dolari, pentru performanța sa! Iar aceste premii sunt la fel cu cele acordate pentru proba feminină!

Cu toate acestea, deși conturile bancare ale finaliștilor vor fi mult mai adânci după această performanță, în privința clasamentului ATP, lucrurile nu se schimbă deloc. Primele 6 locuri urmează să rămână exact la fel ca înainte de Australian Open, ciar și după actualizarea listei. Singura schimbare urmează să fie numărul de puncte din dreptul fiecărui jucător.  

1. Djokovic – de puncte

2. Alcaraz – de puncte

3. Medvedev – de puncte

4. Sinner – de puncte

5. Rublev – de puncte

6. Zverev – de puncte

7. Rune – de puncte

8. Hurkacz – de puncte

9. Fritz – de puncte

10. Tsitsipas – de puncte

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191