”Sunt siderat cum…” Reacția incredibilă a lui Costi Ioniță, după ce Babasha a cântat manele pe scenă, în deschiderea concertului Coldplay din București

”Sunt siderat cum…” Reacția incredibilă a lui Costi Ioniță, după ce Babasha a cântat manele pe scenă, în deschiderea concertului Coldplay din București

Trupa Coldplay a susținut primul concert în București, în urmă cu o seară, iar spectatorii au avut o surpriză încă de la deschiderea concertului. Artistul care a urcat pe scenă a fost Babasha, dar reacția românilor nu a fost pe măsura așteptărilor. Iată ce părere are Costi Ioniță după ce spectatorii l-au huiduit pe Babasha!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Concertul Colplay din București a început cu o surpriză neașteptată pentru toți românii, căci l-au avut în fața lor pe Babasha.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Artistul a cântat unele dintre cele mai ascultate melodii de români, dar acest lucru nu i-a oprit pe spectatori să îl huiduie. Deși melodiile sale au milioane de vizualizări pe Youtube, reacția spectatorilor nu a fost deloc una pozitivă.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Ce părere are Costi Ioniță, după ce Babasha a cântat în deschiderea concertului Coldplay și a fost huiduit

Babasha s-a simțit onorat să cânte pe aceeași scenă cu Coldplay și să aibă parte de această experiență incredibilă în viața lui. Artistul nu s-a lăsat intimidat de reacția românilor și și-a continuat momentul artistic.

În apărarea lui au sărit o mulțime de artiști, precum și Costi Ioniță, care l-a felicitat pentru ceea ce a făcut și a condamnat ferm reacția românilor. Artistul a spus că reacția pe care au avut-o spectatorii față de un artist la început de drum l-a revoltat.

Cum a reacționat Babasha, după concert

Deși este la început de drum în industria muzicală, iată că Babasha are deja milioane de vizualizări pe Youtube, ca dovadă a faptului că melodiile sale sunt pe placul românilor.

Acest lucru este cunoscut și de artist, motiv pentru care are foarte multă încredere în el și nu s-a lăsat impresionat de cum au reacționat oamenii, cu atât mai mult cu cât a primit invitația tocmai din partea celebrei trupe Coldplay, fapt ce l-a onorat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191