Sunteti de acord cu trotinetele electrice pe carosabil? Tot mai multe orase cer interzicerea lor

Sunteti de acord cu trotinetele electrice pe carosabil? Tot mai multe orase cer interzicerea lor

Tot mai multe orase cer interzicerea trotinetelor electrice, in special atunci cand sunt folosite de persoane cu varsta sub 18 ani, pe carosabil.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Motivul principal invocat este legat de siguranta in trafic, nu putine fiind cazurile in care persoanele aflate pe trotineta au fost accidentate de autoturisme, din cauza slalomurilor facute printre benzile de circulatie.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Desigur, acest comportament in trafic nu se aplica tuturor, insa riscurile la care se expun atat trotinetistii, cat si soferii, sunt mult prea mari pentru a trata subiectul cu indiferenta.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

In Ploiesti, s-au semnalat mai multe astfel de accidente de la inceputul anului, iar acuzatiile curg in directia celor aflati pe trotineta.

Potrivit datelor Inspectoratului General al Poliţiei Române, preluate și prezentate opiniei publice în luna septembrie 2022 de către Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR), numărul accidentelor grave de circulaţie în care au fost implicaţi conducătorii de trotinete electrice a crescut de aproape 20 de ori în ultimii patru ani.

Phonline.ro va invita sa raspundeti la intrebarea: sunteti de acord cu interzicerea trotinetelor electrice pe carosabil?

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191