Sunteti de acord cu trotinetele electrice pe carosabil? Tot mai multe orase cer interzicerea lor

Sunteti de acord cu trotinetele electrice pe carosabil? Tot mai multe orase cer interzicerea lor

Tot mai multe orase cer interzicerea trotinetelor electrice, in special atunci cand sunt folosite de persoane cu varsta sub 18 ani, pe carosabil.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Motivul principal invocat este legat de siguranta in trafic, nu putine fiind cazurile in care persoanele aflate pe trotineta au fost accidentate de autoturisme, din cauza slalomurilor facute printre benzile de circulatie.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Desigur, acest comportament in trafic nu se aplica tuturor, insa riscurile la care se expun atat trotinetistii, cat si soferii, sunt mult prea mari pentru a trata subiectul cu indiferenta.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

In Ploiesti, s-au semnalat mai multe astfel de accidente de la inceputul anului, iar acuzatiile curg in directia celor aflati pe trotineta.

Potrivit datelor Inspectoratului General al Poliţiei Române, preluate și prezentate opiniei publice în luna septembrie 2022 de către Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR), numărul accidentelor grave de circulaţie în care au fost implicaţi conducătorii de trotinete electrice a crescut de aproape 20 de ori în ultimii patru ani.

Phonline.ro va invita sa raspundeti la intrebarea: sunteti de acord cu interzicerea trotinetelor electrice pe carosabil?