Super-Exclusivitate! Bianca Neagu din „Numai iubirea” s-a căsătorit. Avem primele declarații

Super-Exclusivitate! Bianca Neagu din „Numai iubirea” s-a căsătorit. Avem primele declarații

Vă vine să credeți că au trecut aproape 20 de ani de la lansarea serialului „Numai iubirea”, în care Bianca Neagu o interpreta pe Bibi, fetița aceea cu codițe, fiica personajului interpretat de Alexandru Papadopol? Ei bine, puștoaica din serial s-a măritat zilele trecute, iar noi avem primele detalii, dar și primele declarații ale fericitei miresici! 

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Micuța de atunci a împlinit anul acesta 27 de ani și tocmai s-a căsătorit zilele trecute. A publicat o imagine pe rețelele de socializare cu ea și noul soț, însă nu a oferit prea mari explicații. Noi i-am scris Biancăi, i-am transmis felicitări și ne-a confirmat că s-a întâmplat fericitul eveniment. „Daaa, m-am căsătorit!  Vă mulțumesc pentru urări”, ne-a mărturisit, pe fugă, fosta actriță din „Numai iubirea”, „Inimă de țigan” sau „Regina”, unde a jucat alături de actori cunoscuți precum Corina Dănilă, Alexandru Papadopol, Anca Pandrea și Iurie Darie sau Eugenia Șerban.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Sunt împreună de aproape 10 ani

Și tot ea a completat, în exclusivitate pentru Click! că ea și Alin, proaspătul ei soț, sunt împreună de aproape 10 ani și au simțit să-și unească sufletele într-un mare „da”.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

„Da, este tot Alin, el e soțul meu. După o relație frumoasă de aproape un deceniu, am trecut la o nouă etapă din viața noastră și suntem foarte fericiți. Momentan a avut loc doar cununia civilă, urmând ca petrecerea și cununia religioasă să aibă loc tot anul acesta. Suntem în plin proces de organizare“, ne-a spus în exclusivitate Bianca. 

Înainte de pandemie ne-am mai întâlnit cu Bianca, iar la momentul respectiv ne povestea și cu ce se ocupă. „A trecut foarte mult timp de la „Numai iubirea”. Mă ocup cu mai multe lucruri, termin masterul pe logopedie. Nu am renunţat la actorie, este o pasiune a mea şi aş vrea să rămână aşa, să facă parte mereu din mine.

Dar am vrut să merg şi pe partea asta de logopedie. Îmi plac foarte mult copiii, îmi place să lucrez cu ei pentru că avem o chimie aparte. Îmi doresc şi eu copii, însă momentan sunt tânără, oamenii nu-mi dau vârsta pe care o am. De șase ani şi jumătate am o relaţie cu Alin Croitoru, el fiind artist vizual”, spunea, la vremea aceea, actrița din „Numai iubirea”.

A jucat în mai multe seriale

Avea doar opt ani atunci când şi-a început cariera pe micile ecrane, în rolul Biancăi Bratu, din telenovela românească „Numai Iubirea”. Au urmat și alte seriale celebre precum „Păcatele Evei”, „Inimă de țigan”, „Regina” sau pelicula „The Whistleblower”, 2010. După aceste moment, însă, actriţa a cam dispărut de pe micile ecrane, dedicându-se educaţiei. Deşi toţi se aşteptau la o carieră în actorie, Bianca Neagu s-a concentrat, în anii ce-au urmat, pe studii. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191