SUPEREXCLUSIVITATE. Alex Ashraf a ”scăpat” la distracție! Nu mult a trecut de când a fost iertat de soție, că s-a și întors la vechile pasiuni! Imaginile care o vor scoate din minți pe Oana Zăvoranu! / PAPARAZZI

SUPEREXCLUSIVITATE. Alex Ashraf a ”scăpat” la distracție! Nu mult a trecut de când a fost iertat de soție, că s-a și întors la vechile pasiuni! Imaginile care o vor scoate din minți pe Oana Zăvoranu! / PAPARAZZI

Crezând că se poate ascunde și că nimeni nu îl vede, Alex Ashraf a dat fuga la distracție! Doar câteva luni au trecut de când a fost primit înapoi în casa soției sale, că a călcat din nou strâmb! În cazul lui Alex Ashraf, se pare că vechile pasiuni nu se uită niciodată! Paparazzii , cel mai tare site de știri mondene din România, au surprins imaginile care o vor scoate din minți pe Oana Zăvoranu! Alex Ashraf a scăpat păcănele!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Deși au fost mult timp mărul discordiei dintre ei, Alex Ashraf se pare că nu este dispus să renunțe la ele nici măcar pentru iubirea Oanei Zăvoranu!

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

S-a zvonit mult timp că soțul brunetei ar fi dependent de jocuri de noroc, iar acum a venit momentul să vă prezentăm imaginile care confirmă că păcănelele încă fac parte din viața lui Alex Ashraf!

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Alex Ashraf a ”scăpat” la distracție și s-a dus direct la păcănele

În urmă cu câteva luni, o informație bombă a ”explodat” în showbiz-ul din România, când s-a spus că printre motivele care ar fi putut duce la divorț s-ar fi numărat și un viciu care l-ar fi făcut pe soțul vedetei să îi cheltuie o mare parte din bani, inclusiv pe cei pe care i-au câștigat împreună.

După zile întregi în care și-au aruncat cuvinte dure și au făcut dezvăluiri controversate unul despre celălalt, Alex Ashraf a decis să renunțe la presupusa amantă pe care ar fi avut-o și la jocurile de noroc. Ei bine, este posibil ca la amantă să îi fi spus adio, dar la jocurile de are de așteptat!

Alex Ashraf a fost surprins de paparazzii într-o vizită ”incognito” în oraș. Nu a mai luat bolidul de lux al Oanei Zăvoranu, și și-a făcut apariția cu o mașină ieftină, pe care a parcat-o la colțul străzii, să nu mai dea banii și pe parcare. A intrat într-un cazino din oraș, unde a petrecut mai mult timp.

La un moment dat a ieșit, s-a dus într-un colț, departe de sala de jocuri, pentru a nu fi văzut, a stat pe telefon câteva minute, iar mai apoi a intrat înapoi la păcănele. Rămâne de văzut ce reacție va avea Oana Zăvoranu când își va vedea soțul în locul unde spera să nu mai intre niciodată!

Cum cheltuia Alex Ashraf banii Oanei Zăvoranuâ

Știm cu toții că Oana Zăvoranu nu a dus niciodată grija banilor, iar problemele ei financiare au apărut doar în urmă cu câțiva ani.

Ei bine, se pare că de averea brunetei ar fi fost atras și Alex Ashraf, care ar fi profitat și ar fi cheltuit banii și în alte scopuri, decât pentru el sau pentru soția lui. Oana Zăvoranu a făcut declarații halucinante, când căsnicia ei atârna de un fir de ață!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191