SUPEREXCLUSIVITATE. Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la ușă, deși se află în arest la domiciliu! Manelistul, declarații exclusive după ce i-a fost percheziționată casa / VIDEO

SUPEREXCLUSIVITATE. Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la ușă, deși se află în arest la domiciliu! Manelistul, declarații exclusive după ce i-a fost percheziționată casa / VIDEO

Dani Mocanu s-a trezit în această dimineață cu mascații la ușă. Oamenii legii au intervenit de urgență la primele ore ale zilei la locuința cântărețului de manele. În exclusivitate pentru am obținut și primele declarații de la artist, el aflându-se în arest la domiciliu. Ce s-a întâmplat, de fapt!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Dani Mocanu se află în arest la domiciliu de un an de zile. Cântărețul de manele este judecat pentru tentativă de omor, dar și pentru tulburararea ordinii și liniște publice. Deși se află de o perioadă bună de timp privat de libertate și nu are voie să părăsească locuința în care stă, în această dimineață a avut parte de un moment cu siguranță neașteptat.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Dani Mocanu s-a trezit cu mascații la ușă în această dimineață. Primele declarații!

Mascații au intervenit la primele ore ale zilei și și-au făcut prezența la domiciliul lui Dani Mocanu, deși nimeni nu știa ce se întâmplă. În exclusivitate pentru , cântărețul de manele ne-a oferit și o reacție cu privire la situația din această dimineață.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Dani Mocanu susține că ar fi vorba despre un dosar în plină desfășurare și nici el nu are mai multe detalii cu privire la acesta.

Întrebat dacă s-a speriat atunci când polițiștii au dat buzna în casa sa, Dani Mocanu susține că nu mai e speriat de nimic, însă mărturisește că este destul de deranjant pentru familia sa și pentru copii să se trezească din somn cu oamenii legii. Locuința manelistului a fost în întregime percheziționată, după cum mai declară el.

Dani Mocanu a avut de-a lungul timpului multe probleme cu legea

De-a lungul timpului, Dani Mocanu a fost implicat în mai multe probleme cu legea. Cântărețul a fost cercetat și pentru că ar fi desfigurat în bătaie un tânăr fotbalist, în urma unei neînțelegeri în trafic.

Totodată, în 2017, Dani Mocanu a fost arestat și pus sub acuzare pentru conducerea unui grup infracțional organizat, specializat în proxenetism, spălare de bani, dar și trafic de persoane. În anul 2020, în plină pandemie, cântărețul de manele a fost cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de incitare la ură sau discriminare după ce a pus pe YouTube o piesă care ar fi instigat la violența împotriva femeilor.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191