Superexclusivitate! Dovada irefutabilă că Sore și Răzvan Miheț formează un cuplu! Cele mai romantice momente cu cei doi / PAPARAZZI

Superexclusivitate! Dovada irefutabilă că Sore și Răzvan Miheț formează un cuplu! Cele mai romantice momente cu cei doi / PAPARAZZI

De curând, în presă s-a speculat că Sore și Răzvan Miheț formează un cuplu, după ce s-au afișat împreună la nunta Ginei Pistol și a lui Smiley. Cu toate că artista a preferat să nu dezvăluie prea multe despre posibila relație, nu există urmă de îndoială că Sore și Răzvan Miheț sunt mai fericiți ca niciodată împreună. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din România, , au surprins imagini cu cei doi, pe care vi le prezentăm în exclusivitate.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Dragostea plutește în aer între Sore și Răzvan Miheț! Nu spunem noi asta, ci imaginile surprinse cu cei doi de curând sunt grăitoare. Artista și fostul cumnat al Deliei Matache par mai fericiți ca niciodată. Cu toate acestea, au preferat să își țină relația departe de ochii curioșilor, dacă e să judecăm după unele detalii care dau de gol apropierea dintre cei doi.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Dovada că Sore și Răzvan Miheț formează un cuplu

Așa cum bine știm cu toții, sâmbăta trecută, pe 27 mai, Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele. De la nuntă nu au lipsit nici Sore și Răzvan Miheț, care au surprins pe toată lumea atunci când s-au afișat împreună. Ce-i drept, cei doi au fost discreți și au preferat să nu facă prea multe gesturi care să îi dea de gol că formează un cuplu.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Doar că, atunci când sunt împreună și nu sunt în atenția camerelor de filmat, lucrurile stau cu totul diferit. Dacă, în urmă cu câteva zile, Sore spunea că nu are nimic de declarat cu privire la acest subiect și părea că vrea să păstreze pentru ea unele detalii, iată că paparazzii celui mai tare site de știri mondene din România, , i-au surprins în ipostaze care nu mai lasă loc de interpretări.

De curând, cei doi au fost surprinși în timp ce se bucură de o ieșire împreună. Mai exact, Răzvan Miheț este cel care o așteaptă pe Sore, care se afla cu o prietenă. Cunoștința artistei o lasă pe cântăreață în fața mașinii iubitului său, iar mai apoi se urcă în autoturismul lui Răzvan Miheț, atunci când se sărută.

Ulterior, se uită în jur, semn că pot fi observați, chiar dacă Sore a ales să poarte pe cap o șapcă. După cum se poate observa în imagini, cei doi par să se înțeleagă de minune, asta pentru că stau la povești mai multe minute, iar la un moment dat, cei doi sunt surprinși râzând.

Cum au fost surprinși cei doi

La scurt timp, își face apariția și prietenul lui Răzvan Miheț. Iubitul artistei coboară din mașină, cei doi se salută, iar bărbatul se urcă pe bancheta din spate, în timp ce Răzvan Miheț este cel care conduce.

Dacă până aici nu pare nimic care să atragă atenția, ei bine, se pare că și prietenul lui Răzvan Miheț are o relație apropiată cu Sore, asta pentru că se salută „din priviri”, iar mai apoi, cei trei stau de vorbă.

După alte câteva minute, Răzvan Miheț și Sore, împreună cu prietenul său, sunt surprinși în timp ce se îndreaptă către o gelaterie din Capitală. Cei trei își caută loc la o masă și stau de vorbă mai multe minute. Mai apoi, își comandă înghetață, iar la un moment dat, Sore gustă din desertul iubitului său.

Cei doi par să își continue discuția singuri, în timp ce prietenul lui Răzvan Miheț se uită la ei admirativ. Cu toate acestea, gesturile romantice nu s-au oprit aici. Spunem asta pentru că atunci când au ieșit, cei doi se țin de mână, iar mai apoi sunt surprinși în timp ce se urcă în mașina lui Răzvan Miheț.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191