SUPEREXCLUSIVITATE. Mirela Vaida, primele declarații după ce a apărut în presă că este însărcinată!

SUPEREXCLUSIVITATE. Mirela Vaida, primele declarații după ce a apărut în presă că este însărcinată!

În urma informațiilor recent apărute, în cursul zilei de azi, în presa din România, Mirela Vaida face lumină și spune cum stau lucrurile, de fapt! După ce s-a zvonit că este însărcinată, frumoasa a prezentatoare de la „Acces Direct” a decis să dea cărțile pe față și să spună tot adevărul. Primele declarații ale vedetei vor putea fi urmărite astăzi, 6 octombrie 2023, începând cu ora 16:00, la Acces Direct, emisiune difuzată pe Antena Stars.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Categoric Mirela Vaida este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la noi din țară. Cunoscuta vedetă din showbiz se bucură de mult succes datorită carierei pe care și-a construit-o de-a lungul anilor și se poate lăuda cu o familie pe măsură.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Pe plan personal, ea își petrece tot timpul alături de soțul ei, dar și de copiii pe care cei doi îi au împreună. Știm că Mirela Vaida are trei copii și este extrem de mândră de micuții ei.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Mirela Vaida, primele declarații după ce a apărut în presă că este însărcinată

În cursul zilei de azi, în presa din România au apărut mai multe informații care susțin că Mirela Vaida este însărcinată. Ei bine, cunoscuta prezentatoare de la „Acces Direct” a dorit să facă lumină în acest caz și a decis să spună cum stau lucrurile, de fapt.

Așadar, vedeta din showbiz-ul de la noi a făcut și primele declarații în cadrul emisiunii „Acess Direct” pe care le veți putea urmări de la ora 16:00, la Antena Stars.

Mirela Vaida are trei copii

Mirela Vaida este un nume extrem de cunoscut la noi în țară. Foarte multe persoane o cunosc pe frumoasa prezentatoare de la „Acess Direct”, însă puțini știu detalii despre viața ei din spatele camerelor de filmat.

Așadar, vă spunem că Mirela Vaida este căsătorită de peste 10 ani cu Alexandru Vaida, iar cei doi au împreună trei copii minunați, doi băieţi şi o fată.

Mirela Vaida și soțul ei au aniversat 14 ani de căsătorie

În urmă cu doar câteva zile, cu ocazia împlinirii celor 14 ani de căsătorie, Mirela Vaida și soțul ei au fost surprinși cu un mic cadou de cei trei copii, Vladimir, Carla și Tudor.

Așadar, cei trei au decis să le pregătească părinților un tort aniversar, în timp ce, pe pagina sa de Instagram, prezentatoarea de la „Acces Direct” a postat câteva imagini cu micuții, în timp ce se aflau în bucătărie.

Azi am împlinit 14 ani de căsătorie și copiii ne-au pregătit un tort aniversar făcut în casă!”, a spus Mirela Vaida, pe Instagram.

CITEȘTE ȘI: Mirela Vaida, mesaj acid pe internet, după ce a fost amendată de Primăria Capitalei. Prezentatoarea este indignată: „Asta înseamnă să fii artist în România”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191