SUPEREXCLUSIVITATE. Scandal acasă la Loredana Chivu! Vedeta s-a trezit cu executorii la ușă și a chemat poliția! Au intervenit și jandarmii / PAPARAZZI

SUPEREXCLUSIVITATE. Scandal acasă la Loredana Chivu! Vedeta s-a trezit cu executorii la ușă și a chemat poliția! Au intervenit și jandarmii / PAPARAZZI

Loredana Chivu este implicată într-un scandal de proporții! Blonda s-a trezit cu executorii la ușă și a fost nevoie de intervenția jandarmilor! , cel mai tare site de știri mondene din România, vă prezintă imagini exclusive de la fața locului!

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Loredana Chivu a ajuns la capătul răbdării. Vedeta se confruntă cu tot mai multe probleme după despărțirea de fostul iubit. După ce mama ei a avut aceleași ”surprize”, a venit rândul blondei să se trezească acasă cu executorii! Jandarmii au intervenit de urgență, iar ușa de la intrare a fost spartă. Loredana Chivu a izbucnit în nervi.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Loredana Chivu s-a trezit acasă cu executorii

Blonda a trecut prin momente cumplite în urmă cu foarte puțin timp, după ce executorii și-au făcut prezența, într-un moment neașteptat, la ea acasă. Totul s-a întâmplat după ce fostul ei iubit a început să o hărțuiască, din nou. Executorul a apelat la un lăcătuș pentru a-i sparge ușa, iar pentru acest lucru a folosit o bormașină.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Loredana Chivu apare în imaginile surprinse pe paparazzii , în pijamale și în timp ce se ceartă cu bărbatul care a venit să îi ridice din bunurile personale. Blonda a ajuns la limita răbdării, deoarece nu este prima dată în ultimele câteva luni când are de suferit din cauza bărbatului care a cerut-o de soție.

Nu doar ea are de suferit din cauza lui, ci și mama vedetei. Acesta a intrat cu poliția în casa femeii și ar fi recuperat mai multe bunuri pe care le-ar fi cumpărat el, în perioada în care cei doi au avut o relație. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a mărturisit cu disperare că bărbatul o urmărește și îi blochează mașina.

Blonda a făcut declarații halucinante

Fostul iubit al Loredanei Chivu a început să o hărțuiască după ce a expirat ordinul de protecție împotriva lui. În perioada în care acesta era nevoit, din punct de vedere legal, să stea departe de ea, viața ei s-a liniștit.

Însă, se pare că acum lucrurile s-au schimbat, iar bărbatul își dorește cu orice preț să recupereze anumite lucruri. Loredana Chivu este amenințată și are de suferit din cauza lui în fiecare zi.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191