Surse: Medicii i-au transmis fostului președinte Traian Băsescu să își pregătească aparatul de oxigen

Surse: Medicii i-au transmis fostului președinte Traian Băsescu să își pregătească aparatul de oxigen

Starea de sănătate a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost reevaluată, miercuri dimineață, de echipa de medici secția de Boli Infecțioase a Spitalului Militar din Capitală, unde acesta se află internat de câteva zile.  

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Astfel, potrivit unor surse politice, medicii i-ar fi recomandat deja lui Traian Băsescu să își pregătească un aparat de oxigen la domiciliu.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Fostul președinte al României are prescris un tratament și ar urma să plece în curând de la Spitalul Militar din București.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

El este internat acolo încă de săptămâna trecută, din cauza unei viroze.

Gripa l-a făcut pe fostul președinte al României să meargă la spital, însă afecțiunile sale mai vechi i-au determinat pe medici să-l țină o vreme sub supraveghere.

Fostul șef al statului urmează un tratament cu antibiotice și ar putea fi externat miercuri, 31 ianuarie.

După ce a fost declarat colaborator al Securității de către Înalta Curte, fostul președinte Traian Băsescu a ajuns la spital.

Aflat la Bruxelles, acesta ar fi suferit un atac de panică, iar colaboratorii săi l-ar fi dus de urgență la spital.

Ulterior, la sfârșitul lunii martie 2022, după ce a ieșit din spital, Traian Băsescu a declarat că .. a avut o pneumonie netratată.

”Am avut o pneumonie netratată la vreme şi recomandarea medicilor este ca cel puţin până în data de 10 să evit orice aglomeraţie ca să nu aşeze, peste tratamentul care s-a făcut, un COVID” – spunea Traian Băsescu în 31 martie 2022.

„Reuşesc să fiu zglobiu, acum. Mă mişc, e foarte bine. Am avut o pneumonie netratată la vreme şi recomandarea medicilor este ca cel puţin până în data de 10 să evit orice aglomeraţie ca să nu aşez peste tratamentul care s-a făcut un COVID”, a spus Traian Băsescu.

El a precizat că recomandarea medicilor a fost, printre altele, ”nu aeroporturi, nu avioane, mască tot timpul”.

Traian Băsescu s-a născut în 4 noiembrie 1951 și are 72 de ani.

Articol recomandat de

FOTO De nerecunoscut! Imagini greu de privit cu unul dintre sportivii legendari

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191