Sute de oameni au scos bani „gratis” din bancomate, din cauza unei erori tehnice. Ce mesaj le-a transmis banca

Sute de oameni au scos bani „gratis” din bancomate, din cauza unei erori tehnice. Ce mesaj le-a transmis banca

Sute de clienți ai unei bănci din Irlanda s-au repezit marți seară la bancomatele din întreaga țară, după ce o defecțiune tehnică le-a permis să retragă până la de dolari. Bani pe care nu îi aveau în conturi.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cozi de mașini s-au făcut în fața sediului băncii din Lisduggan la ora 22:00, unde clienții au încasat banii aparent „gratis”, a relatat postul local WLR, citează New York Post.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

O persoană a declarat că a retras mai mult de de dolari din cont, mai mult decât avea disponibil. Un bărbat a spus că a scos 500 de dolari.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Poliția a transmis pentru Independent că are informații despre un număr neobișnuit de tranzacții effectuate la mai multe bancomate din țară.

O eroare a aplicației online a permis clienților să transfere până la de dolari din conturile lor de la Bank of Ireland într-un cont Revolut, chiar dacă soldurile lor erau aproape de zero, potrivit WLR. Aceștia puteau apoi să retragă banii de la orice bancomat.

Cu toate acestea, defecțiunea din sistem nu este o modalitate de a câștiga bani gratis, așa cum credeau unii clienți.

Bank of Ireland a avertizat clienții care au retras și transferat fonduri care depășeau suma de numerar din conturile lor că vor trebui să returneze banii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191