Tabăra pentru bărbați, experiență unică în România: „Un loc unde ne întoarcem la origini și ieșim din zona de confort”

Tabăra pentru bărbați, experiență unică în România: „Un loc unde ne întoarcem la origini și ieșim din zona de confort”

Un bărbat din Brașov a organizat, într-un cătun izolat din Munții Apuseni, o tabără destinată celor care doresc să-și descopere adevărata natură masculină.Comunitatea „Dinastia Bărbaților” a fost înființată de Sergiu Oloeriu, un brașovean care promovează stilul de viață sănătos și spartan.
În cătunul Pătrăhăițești, situat la poalele Vârfului Curcubăta Mică din Alba, nouă participanți și-au pus la încercare abilitățile și au învățat să trăiască, timp de trei zile, în condiții extreme, precum bărbații din trecut.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Astfel, cei nouă bărbați au fost supuși la mai multe probe, precum baia în apa rece a Cascadei Buciniș, plimbatul desculți prin zăpadă sau dormitul într-un grajd cu fân.

DIICOT a spart o rețea care vindea dorguri în liceele din Bucuresti/ Printre suspecți sunt și elevi / Procurorii au descoperit canabis, cocaină, ketamină și Xanax

Totodată, participanții i-au ajutat pe localnici la treburile gospodărești, fie că este vorba despre tăiatul lemnelor sau despre construirea unui beci.
„Restartăm modul de a trăi, tratăm bărbații ca pe bărbați, accesăm acea latură lăuntrică și neatinsă care își dorește să trăiască din toată ființa ei.

Judecator Gabriela Baltag (CSM): Justitia care nu ne va mai apartine, in curand

Suntem responsabili pentru noi, suntem capabili și ne vom comporta ca atare”, spune Sergiu Oloeriu, organizatorul taberei.

Potrivit organizatorului, tabăra este un loc care te întoarce la origini, iar la finalul celor trei zile, participanții se simt mai curajoși și mai stăpâni pe „adevărata lor natură masculină”.

„Un loc unde ne întoarcem la origini, ieșim din zona de confort, dăm frâu liber sentimentelor înlănțuite, accesăm adevăratul nostru potențial și experimentăm cu propriile simțuri magia prezentului.Reaprindem focul interior, stăm departe de soțiile și iubitele noastre, ca la final să ne întoarcem către ele mai iubitori, mai deschiși, mai susținători, mai dornici și plini de viață”, a mai adăugat organizatorul.

Primul eveniment s-a desfășurat în ianuarie, iar următoarele zile de tabără sunt programate în luna februarie, potrivit adevarul.ro.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191