Tânăr prins drogat în trafic. Oprit de polițiști, și-a chemat mama, care a venit și ea drogată la volan

Tânăr prins drogat în trafic. Oprit de polițiști, și-a chemat mama, care a venit și ea drogată la volan

Mamă și fiu, prinși drogați la volan, în Craiova. După ce tânărul a fost descoperit drogat la volan, și-a chemat mama să discute cu polițiștii, iar femeia s-a dovedit a fi și ea drogată, atunci când a ajuns cu mașina, scrie craiovaforum.ro. Ambii s-au ales cu dosar penal.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

O femeie în vârstă de 37 de ani și fiul acesteia, în vârstă de 20 de ani, ambii din Craiova, sunt cercetați penal, după ce, în noaptea de vineri spre sâmbătă au fost prinși drogați la volan. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tânărul a fost oprit în trafic pentru un control de rutină, și pentru că era recalcitrant și avea un comportament necorespunzător, acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând că a consumat canabis.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Bărbatul a continuat să fie agitat și și-a sunat mama să îl ajute. Aceasta s-a deplasat cu mașina la locul indicat, polițiștii luând decizia ca și ea să fie testată pentru a stabili dacă a consumat sau nu substanțe interzise înainte de a se urca la volan, întrucât avea și ea un comportament nepotrivit. În cazul său, polițiștii au depistat că a consumat amfetamină.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței