Tânăra de 26 de ani, arestată după ce și-a bătut fiica de două luni cu bestialitate! Femeia, cadru militar, ar fi fost tulburată de moartea tatălui

Tânăra de 26 de ani, arestată după ce și-a bătut fiica de două luni cu bestialitate! Femeia, cadru militar, ar fi fost tulburată de moartea tatălui

O tânără în vârstă de 26 de ani, angajată într-o unitate militară din București, a fost arestată în urma unui act șocant de violență asupra propriei sale fiice în vârstă de două luni. Femeia, care se presupune că ar fi fost afectată profund de moartea recentă a tatălui său, este acuzată că și-a agresat copilul într-un mod brutal.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Tânăra de 26 de ani, cadru militar, a fost arestată după ce și-a bătut fiica de doar două luni cu o bestialitate șocantă.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

O mamă, arestată după ce și-a bătut fiica de doi ani

Îngrijorătorul incident a avut loc în București, iar femeia a fost adusă în fața justiției. Fetița, victima acestui act barbar, a fost transportată de urgență la Spitalul de Pediatrie din Ploiești de către propria sa mamă.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Medicii au descoperit că micuța suferea de mai multe fracturi, semn că agresiunea a fost brutală și repetată. Procurorii militari se ocupă de cercetări pentru a afla cum s-a întâmplat totul.

Cu toate că femeia a contestat arestul preventiv, instanța a respins cererea sa, considerând că există motive serioase să fie reținută. În cadrul audierilor, se pare că mama violentă a invocat momente de furie inexplicabile și a susținut că nu a avut intenția să îi facă rău copilei sale.

Femeia ar fi fost foarte afectată după moartea tatălui

Apropiații ei au dezvăluit că trecea printr-o perioadă extrem de dificilă, fiind profund afectată de recenta moarte a tatălui său. Există speculații că acest comportament agresiv ar fi putut fi rezultatul unei stări depresive, iar femeia să nu fi fost conștientă de acțiunile sale.

În urma investigațiilor medicale, s-a constatat că micuța are nevoie de cel puțin 50 de zile de spitalizare din cauza gravității leziunilor suferite. În acest context, mama agresivă a fost plasată în arest preventiv, iar contestația sa a fost astăzi respinsă de Curtea Militară de Apel. În plus, tatăl copilei a solicitat un ordin de protecție pentru a asigura siguranța micuței în viitor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191