Tânără dispărută de 9 ani, găsită zidită în pereții unei case. Cum a fost prins criminalul după atâtat timp

Tânără dispărută de 9 ani, găsită zidită în pereții unei case. Cum a fost prins criminalul după atâtat timp

Tânără dispărută de 9 ani, găsită zidită în pereții unei case. Un caz șocant din Spania a făcut înconjurul Europei, lăsând fără cuvinte oamenii de pretundieni. Arestat de către autoritățile spaniole pentru că și-ar fi înjunghiat letal iubita, un cetățean italian a recunoscut, din senin, o faptă mult mai odioasă. Polițiștii deja nu mai aveau speranțe că pot rezolva cazul, însă mărturia italianului a schimbat cu totul ancheta!

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Cazul absolut șocant a avut loc în Malaga, un oraș din sudul Spaniei. Acolo, cetățeanul italian, pe numele lui, Marco R., a fost arestat rapid de către autorități, fiind acuzat că și-ar fi înjunghiat letal iubita. Însă, potrivit informațiilor oferite de către Digi 24, odată ce acesta a ajuns în custodia poliției, a decis să mărturisească o faptă la care nimeni nu se aștepta! Mai precis, el a recunoscut că este vinovat de o altă crimă, petrecută cu ani în urmă!

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Confesiunea bărbatului ar fi fost provocată de către vederea, la întâmplare, a pozei fostei sale iubite pe unul din pereții secției de poliție, alături de alte cazuri nerezolvate. În acel moment, Marco a recunoscut în fața autorităților că el ar fi omorât-o pe femeie, cu mai bine de 9 ani în urmă! Victima, pe numele ei, Sibora Gagani, era originară din Albania, iar în acea perioadă avea o relație cu Marco, deși acesta era cu 23 de ani mai mare decât ea. Însă, crima nu a fost decât „vârful icebergului”, în ce privește confesiunea italianului!

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Italianul a recunoscut în fața polițiștilor că nu doar că a ucis-o pe Sibora Gagani (care era considerată dispărută încă din 2014), dar ar fi și zidit cadavrul acesteia în unul din pereții apartamentului său din Spania.

Aceștia locuiau împreună în acea perioadă, iar după ce au auzit confesiunea lui Marco, polițiștii spanioli au investigat imediat apartamentul. Aceștia au descoperit rămășițele victimei într-o cutie de lemn care fusese zidită în unul din pereții casei.

În acest moment, Marco este în arestul poliției, fiind acuzat atât de uciderea Siborei Gagani, cât și uciderea noii sale iubite, Paula, pe care a înjunghiat-o mortal luna trecută.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191