Tânără enervată de românii de pe o plajă din Grecia. Cum l-au „convertit” pe un localnic: „Noi am băgat capul în nisip ca struții de rușine!”

Tânără enervată de românii de pe o plajă din Grecia. Cum l-au „convertit” pe un localnic: „Noi am băgat capul în nisip ca struții de rușine!”

Aflată în concediu în insula Thassos, Grecia, o româncă a avut parte de o experiență extrem de neplăcută. Ea s-a enervat la culme pe conaționalii aflați pe plaja Prinos, care au făcut un gest în urma căruia i-a venit să intre în pământ de rușine. Ce a pățit aceasta?

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

O româncă aflată în concediu în insula Thassos s-a enervat la culme pe conaționalii aflați pe plaja Prinos, care i-au cerut barmanului de pe plajă să pună manele, cât mai tare, cu dedicații. Gest care a deranjat-o profund. Ea mărturisește că i-a venit să intre în pământ de rușine.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Femeia și-a povestit pățania pe forum Thassos, acolo unde a dezvăluit că un grup de români l-a convins pe barman să pună acest gen de muzică și să facă dedicații, fiind pusă în situația să asculte manele la maxim. De asemenea, recunoaște că anul trecut a avut parte de o experiență asemănătoare.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

„Nu am crezut că se poate si ă aflu pe plaja din Prinos, pe plaja hotelului unde suntem cazați, un bar beach cu muzica superbă, în surdină. Chiar m-a intrebat grecul dacă îmi place muzica si i-am spus că îi dau nota 10!

Surpriza însă …un grup de tineri români l-au convertit pe grec și a cu dedicaț sonorul mai tare!!! De ce am mai venit aici? Ascultam manele tareee la noi acasă!!! Când s-a terminat «programul» si s-a revenit la repertoriul grecului, o familie de englezi a aplaudat si ne-au am băgat capul în nisip ca struții de rușine!

De 12 ani venim pe insulă…anul trecut am tăcut când am trecut pe lângă un jeep cu boxele la maxim urlând Dragi români, vorbiti mai încet și învățați să nu ieșiți în evidență așa! Nu este vorba doar de muzica preferată….învățați ceva daca tot ați ieșit din țară!”, este mesajul dur publicat de româncă pe forum Thassos, relatează Adevă 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191