Tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia ar fi Laura Roșca, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla

Tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia ar fi Laura Roșca, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla

Tânăra găsită moartă, joi dimineață, pe plaja din Mamaia ar fi Laura Roșca, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla. Originară din Turda, județul Cluj, Laura avea o emisiune la un post de radio din Bucureși, scrie Agerpres. Pe rețelele sociale, tânăra avea mii de urmăritori și posta periodic clipuri cu ea.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Trupul neînsulfețit al tinerei a fost găsit joi dimineața, în stațiunea Mamaia. Mai mulți turiști care se plimbau pe plajă au văzut cadavrul pe nisip și au sunat la 112.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

“La data de 28 septembrie, în jurul orei 10:20, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Cadavrul nu prezenta urme de violență, au anunțat polițiștii. Una dintre ipotezele luate în calcul este ca tânăra să se fi înecat în mare, iar valurile puternice să o fi adus la mal. Polițiștii continuă cercetările.

Surse juridice, citate de Agerpres, spun că ar fi vorba de Laura Roșca, o tânără de 34 de ani, cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla. Se mutase din Turda în București în urmă cu mai mulți ani și avea o emisiune la un post de radio din Capitală. Pe rețelele sociale tânăra avea mii de urmăritori, iar ultima postare pe contul ei de Instagram a fost făcută miercuri.

Joi, pe litoral, vântul a suflat cu putere joi dimineața, cu peste 50 km/h, marea a fost agitată și a fost arborat steagul roșu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191