Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume

Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume

În prezent, ne este destul de dificil să numim o țară unde traiul este ieftin, însă, deși pare greu de crezut, există una unde poți să trăiești fără griji, cu doar de lei pe lună. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume. În 2023, a primit de milioane de turiști internaționali.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Gândul de a ne muta într-un loc frumos și accesibil financiar este un vis pe care îl avem cu toții. Cu toate acestea, găsirea unui astfel de loc poate fi o provocare, mai ales în România, unde costul vieții în marile orașe poate fi mare. Dar iată că, există o țară, extrem de iubită de către români, unde poți să trăiești fără griji, cu doar de lei pe lună.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Așadar, dacă te numeri printre cei care intenționează să își facă bagajele și să plece din România, țara următoare ți-ar putea satisface nevoile. Este vorba despre una una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume: Turcia.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Turcia, printre cele mai preferate destinații ale Europei pentru cultură, artă, gastronomie, ciclism și turismul religios, pe lângă vacanțele la mare, nisip și soare, este una dintre cele mai ieftine țări unde te poți muta, fără nicio grijă. Această țară pune foarte mult accent pe sistemul de sănătate, dar și pe sistemul educațional, iar pentru a te muta aici trebuie să te asiguri că ai lunar un venit de minim 500 de euro, adică echivalentul a de lei.

Mai mult decât atât, locurile de muncă de aici vă vor oferi mai multe oportunități decât credeți. Indiferent dacă vă mutați sau vreți să dați lovitura cu o afacere, este important să înțelegeți informațiile generale despre salarii și economia țării, care se dezvoltă zi de zi. Acest lucru face ca Turcia să fie o oportunitate pentru investiții.

În Turcia, salariul mediu este de TRY (230 de euro) pe lună, ceea ce înseamnă că jumătate (50%) din populația Turciei câștigă mai puțin de TRY, în timp ce cealaltă jumătate câștigă mai mult de TRY. Acesta include beneficiile angajaților, cum ar fi indemnizațiile, serviciile medicale și transportul.

Salariul mediu lunar variază în Turcia de la TRY (60 de euro) cea mai mică medie, la TRY ( de euro), cea mai mare medie, potrivit

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191